Moskisvet.com
Vichy - 6

Novice

Oglas

Nasveti za učinkovito odpravljanje težav z izpadanjem las – Aminexil – Vich

P.R.
25. 10. 2016 06.30
0

Ne dovolite, da izpadanje las uniči vašo samozavest! Oglejte si 6 nasvetov, ki jih je razvil Vichy za pomoč pri odpravljanju težav z izpadanjem las in plešavosti pri moških ter poskusite Aminexil Clinical 5 za upočasnitev izpadanja las.

Medtem ko sta rast in stanje las značilna predstavnika tako fizičnega kot psihološkega zdravja, igra pomembno vlogo tudi genetika, zlasti pri moških.

Vichy - 6
Vichy - 6 FOTO: Vichy

Raziskovalci so začeli razumevati glavne mehanizme izpadanja las, ki vodijo do morebitnih plešastih predelov. To je najbolj očitno na sprednji strani lasišča in na predelu krone.

Vichy - 1
Vichy - 1 FOTO: Vichy

Medtem ko je ta naravna oblika izpadanja las pogosto neizogibna, pa lahko poskusimo upočasniti prihodnje izpadanje las. Tu je šest predlogov, ki jih je treba upoštevati:

1. Masirajte svoje lasišče: Poskusite popolno indijsko masažo glave, ali pa »naredi-si-sam« tretma pod prho: nanesite si negovalno masko za lase, ki jo lahko najdete v pestri Vichyjevi liniji Dercos. Izberite tisto, ki se vam bo zdela najprimernejša za svojo težavo. Masirajte počasi po celem lasišču, da izboljšate pretok krvi na tem območju. S tem boste ustvarili boljše okolje za rast las in pripomogli k boljšemu delovanju tretmaja.

Vichy - 2
Vichy - 2 FOTO: Vichy

2. Bodite kar se da nežni s svojimi lasmi: Uporabljajte le najbolj nežne šampone in balzame, pri čemer dajte prednost hipoalergenim formulam, kakršne imajo izdelki linije Dercos. Izogibajte se vlečenju las ali čezmernemu segrevanju lasišča.

3. Namestite vodni filter na ročko za prhanje: Trda voda lahko izsuši kožo, še posebej na lasišču. Posledično lahko ponavljajoče se praskanje srbečega lasišča trajno poškoduje lasne mešičke. Ti filtri so poceni, toda poskrbijo za občutno izboljšanje: vaše lasišče se bo počutilo bolj zdravo, vaši konci pa bodo bolj bleščeči.

Vichy - 3
Vichy - 3 FOTO: Vichy

4. Pogovorite se s svojim frizerjem: Skupaj lahko najdeta najboljšo pričesko, ki vam bo ustrezala in dala videz polnejših las.

Vichy - 4
Vichy - 4 FOTO: Vichy

5. Povečajte vnos sadja in zelenjave: Vsebujejo vitamine, flavonoide in antioksidante, ki lahko pomagajo nahraniti vaše celotno telo, kot tudi lasne mešičke. Poskusite narediti svoj krožnik čim bolj barvit pri vsakem obroku, da zagotovite uravnotežen vnos vseh hranilnih snovi.

Vichy - 5
Vichy - 5 FOTO: Vichy

6. Ciljno usmerjeni tretmaji: 96 % oseb, ki trpijo zaradi izpadanja las, je po uporabi izdelka Aminexil Clinical 5 opazilo izboljšanje stanja svojega lasišča ter zmanjšano izpadanje las.

Naročnik oglasa je l'oreal.

Vichy - 7
Vichy - 7 FOTO: Vichy
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470