Moskisvet.com
Joanna Krupa toples

Novice

Nastavila golo oprsje, ker ni vedela, da jo snemajo

J.V.
04. 06. 2013 08.10
60

Zvezdnica resničnostnega šova Prave gospodinje Miamija, Joanna Krupa, je dvignila tempraturo na Floridi, ko se je zgoraj brez nastavljala sončnim žarkom in paparacem priredila nepozaben toples šov. Družbo ji je ob bazenu delal njen zaročenec Romain Zago, Joanna pa je dokazala, da vsekakor ni tipična gospodinja, ko je na ogled postavila svoje golo oprsje in nastavila zadnjico v rdečih bikini hlačkah!

Joanna ni vedela, da jo snemajo in je odvrgla svoj modrček.
Joanna ni vedela, da jo snemajo in je odvrgla svoj modrček. FOTO: fameflynet.com
Lepa ameriška igralka in manekenka Joanna Krupa je poznana predvsem po sodelovanjih v različnih resničnostnih šovih, tokrat pa so lepotico poljskega porekla, ujeli med poležavanju ob bazenu v Miamiju. Prepričana, da sta z njenim zaročencem sama in skrita pred radovednimi pogledi, je Joanna odvrgla svojo rdeč bikini modrček in golo oprsje prepustila božanju sončnih žarkov. Razgaljeno so jo ujeli paparaci, ki so se skrivali v bližnjem grmovju in veselo pritiskali na sprožilec. Vroče fotografije pa niso za 34-letnico nič novega, saj se je ena izmed nekdanjih Playboyevih zajčic,  leta 2009 razgalila tudi za organizacijo proti mučenju živali, PETA. Ali so toples fotografije nastale popolnoma po naključju ali pa gre le za dobro samopromocijo, ve le sama, v vsakem primeru, pa je z njimi marsikomu polepšala dan.

Joanna Krupa toples
Joanna Krupa toples FOTO: fameflynet.com
Končno potrdila datum poroke

Slavni parček med namakanjem v bazenu ni mogel umakniti rok eden z drugega, izmenjala pa sta si tudi nekaj strastnih poljubov. Njun zelo gledan šov je tik pred finalno serijo tretje sezone, po številnih razhodih in spravah, pa sta pred kratkim potrdila, da sta končno določila datum poroke. Potem ko sta se lani novembra razšla po šestih letih skupaj, si bosta 13. julija obljubila večno zvestobo.

V spalnici je postal dolgočasen

Kot razlog za razhod je Joanna takrat navedla njegov prenatrpan delovnik in njegov deloholizem, ki naj bi uničil njuno spolno življenje. Zago je po njuni spravi v televizijskem intervjuju priznal, da je v spalnici postal dolgočasen, te dni pa strasti med njima kot kaže nič več ne manjka. "Noben par po toliko letih nima popolnega spolnega življenja. Ne seksava vsak dan čeprav je ona super in je najlepša ženska kar sem jih kdaj videl,“ je dejal Romain. Njuno poroko, ki je Joanni te dni popolnoma okupirala življenje, bodo predvajali tudi v njunem resničnostnem šovu.

Slavni par se bo julija končno sprehodil do oltarja.
Slavni par se bo julija končno sprehodil do oltarja. FOTO: fameflynet.com

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (60)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400