Moskisvet.com
varanje

Novice

Našel seznam ženinih ljubimcev, nato pa ...

N.J.
10. 02. 2015 08.17
19

Na ženinem računalniku je našel datoteko, za katero bo verjetno vse življenje obžaloval, da jo je odprl. Tam je imela namreč shranjen seznam vseh moških, s katerimi je imela spolne odnose.

varanje - 2
varanje - 2 FOTO: iStockphoto

A to niti ne bi bilo tako zelo moteče, če ne bi bili nekateri na seznam dopisani še po njuni poroki! Bobby in Penny naj bi bila poročena komaj 4 leta, a kot pišejo tuji mediji, je Penny približno tri mesece že seksala z drugim. Njen seznam je bil natančno dodelan – imena, priimki, celo datumi sestajanj, tako da je mož kaj hitro izvedel vse, kar je želel.

O svoji življenjski izkušnji sta spregovorila na televizijskem šovu. »Bil sem številka 13, ampak bili so še nekateri za mano!« je dejal. »Še z dvema je seksala od tedaj, ko sva par, pa mi ni povedala za to.« Penny je nato v svoj zagovor povedala, da je seznam zapisala le zato, ker jo je nekdo spraševal, s kom vse je bila, in se nikakor ni mogla vseh spomniti kar tako na pamet.

Penny in Bobbyja so v oddaji presenetili s poligrafom. Penny je priznala, da ne zaupa svojemu možu. In pri vprašanju, ali je tudi on varal njo, je Bobby popolnoma pogrnil. Tako sta se njuni vlogi hitro zamenjali in on, ki je obsojal, je hitro postal obsojani.

Penny in Bobby imata sicer 2-letnega sina, ki odrašča z Bobbyjevim očetom.
 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400