Moskisvet.com
Hiša Sopranovih naprodaj

Novice

Naprodaj hiša Tonyja Soprana

A.P.
07. 06. 2019 07.04
0

Če morda ne veste, kaj bi z denarjem in ste slučajno tudi velik oboževalec serije Sopranovi – kombinacija, ki niti ne bi bila naključje – potem se lahko vselite v hišo, kjer je nekoč prebivala izmišljena mafijska družina Tonyja Soprana iz priljubljene mafijske serije.

Za vse oboževalce mafijske družine Sopranovih, ki bi se radi karseda vživeli v življenje Tonyja Soprana, imate sedaj odlično priložnost. Newjerseyška hiša, kjer si je Tony nekoč delal sendviče in hranil race, je ne le resnična, ampak tudi trgu. Njuna sedanja lastnika, Victor in Patti Recchia, ki tu živita od leta 1987, ko je bila zgrajena, jo 20 let po premieri serije nameravata prodati.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

A hiša ne bo poceni, saj je zakonski par začetno ceno postavil pri treh milijonih evrov (3,4 milijona ameriških dolarjev). Cene za okoliške hiše se sukajo med 1,3 in dvemi milijoni evrov, a to je pač cena za nepremičnino, kjer so Sopranove snemali kar 50-krat.

Znamenita hiša je za ljubitelje serije prava atrakcija.
Znamenita hiša je za ljubitelje serije prava atrakcija. FOTO: Facebook

Hiša s 520 kvadrati, ki leži na več kot 6000 kvadratnih metrov velikem posestvu, se nahaja v mestu North Caldwell (predmestje New Yorka) in vključuje kvartet spalnic, štiri kopalnice, žensko toaleto, dve garaži, ki lahko ponudita zatočišče štirim avtomobilom, kabinet, zunanji bazen in hišico za goste.

Tony Sopravo v svoji znameniti kopalni halji.
Tony Sopravo v svoji znameniti kopalni halji. FOTO: YouTube

Če ste za posest zainteresirani, lahko svoje povpraševanje do 21. junija pošljete na sopranoshouseforsale@gmail.com. Ob tem naj vas opozorimo, da v strošek vračunajte tudi letni davek na nepremičnino, ki znaša kar 30 tisoč evrov.

Do hiše v 24 urah! Bo gradbeništvo, kot ga poznamo, izumrlo?
Preberi še
Do hiše v 24 urah! Bo gradbeništvo, kot ga poznamo, izumrlo?

V seriji so Sopranovi so v šestih sezonah med letoma 1999 in 2007 zaigrali James Gandolfini, Edie Falco, Michael Imperioli, Steven Van Zandt in drugi. Priljubljena serija o izmišljeni mafijski družini italijansko-ameriškega rodu iz New Jerseya je prejela 21 televizijskih nagrad emmy in tudi pet zlatih globusov.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382