Moskisvet.com
Víctor Hugo Mica Álvarez

Novice

Živ zakopan: napil se je in zbudil v krsti

M.S.
30. 08. 2022 05.00
0

Se spomnite klavstrofobičnega trilerja Zakopan z Ryanom Reynoldsom? Nekaj podobnega je doživel Víctor Hugo Mica Álvarez, ki se je prav tako prebudil v krsti, a ta zgodba ima (pozor: kvarilec) k sreči srečen konec.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Víctor Hugo Mica Álvarez je preživljal pravo nočno moro, saj se je nedavno prebudil v zaprti krsti. Vse skupaj se je zgodilo med festivalom Matere Zemlje v bolivijskem El Altu in naj bi bil proti svoji volji ponujen kot človeška žrtev.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Zaigral je svojo smrt, da je dokazal, da je žena nanj poslala plačanega morilca
Preberi še
Zaigral je svojo smrt, da je dokazal, da je žena nanj poslala plačanega morilca

"Napili so me in zakopali," trdi 30-letni Bolivijec, ki je v času festivala pregloboko pogledal v kozarec in posledično omedlel. Čez nekaj ur se je prebudil, potem ko ga je tiščalo na malo potrebo, in spoznal, da je v stekleni krsti, prekriti z zemljo. Na omenjenem festivalu so bili številni domorodci, ki so slavili in darovali boginji Pachamamo. "Šli naj bi plesat. Spomnim se samo, da sem mislil, da sem v hotelski postelji, in sem želel na vodo, a se nisem mogel premikati. Komaj sem razbil stekleno krsto, ko je vanjo začela vdirati zemlja. Kljub temu mi je uspelo priti na plano. Bil sem živ zakopan," je lokalnim medijem razlagal travmatizirani Bolivijec, ki je prepričan, da je bil ponujen kot človeška žrtev, čeprav policija njegovi zgodbi ni verjela, saj je bil po prijavi še vedno vinjen. "Hoteli so me uporabiti kot sulluja," je bil zgrožen Álvarez, ki je bil po incidentu precej okrvavljen. Zbudil se je okoli 80 kilometrov proč od kraja, kjer je omedlel. 'Sullu' je darilo, ki ga domorodci podarijo višji sili. Lahko so to sladkarije, zelišča, živali, jajca, minerali, listi koke ali kaj drugega. Čeprav policisti niso zagrabili njegove zgodbe, trdi, da ni prevarant, zato je zgodbo delil z lokalnimi mediji.

Kaj se zgodi, ko umremo? Od pošasti do fenomena déjà vu
Preberi še
Kaj se zgodi, ko umremo? Od pošasti do fenomena déjà vu

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497