Moskisvet.com
kathie gifford

Novice

Namesto sedmine organizirala zabavo

N.J.
04. 09. 2015 10.36
2

Kathie Lee Gifford je ob smrti moža Franka Gifforda, nekdanjega igralca ameriškega nogometa in televizijskega športnega komentatorja, namesto tradicionalne sedmine in običajnega pogreba organizirala zabavo. Za medije je razložila, zakaj.

frank gifford
frank gifford FOTO:
Dan za tem, ko so se poklonili njenemu pokojnemu možu, je Kathie v oddaji Today's zaupala, da z družino sploh niso organizirali običajnega pogreba, ampak zabavo. »Frank je sovražil pogrebe. Sovražil je krste. Sovražil je zaprte prostore. Ni maral niti v dvigalo. Tako da smo raje predvajali Franka Sinatro ves dan in imeli zabavo. Edini kriterij je bil, da so se zabave lahko udeležile le osebe, ki jih je oboževal, zato je bilo to v ožjem krogu.« Zabava naj bi bila v bistvu način, kako so proslavili njegovo življenje.

Frank Gifford je umrl 9. avgusta, star 84 let, s Kathie pa sta bila poročena skoraj tri desetletja. »Hotel bi, da veste, da je umrl v popolnem miru,« je dejala. »Vedel je, da mu je odpuščen vsak greh, ki ga je storil.« Igralci ekipe Giant naj bi se pokojnemu poklonili tako, da naj bi vso sezono na čeladah nosili napis No.16.

Giffordova imata sicer dva otroka, Codyja, starega 25 let in Cassidy, ki šteje 22 pomladi, Frank je imel s prejšnjo ženo še tri otroke: Jeffa, Kyla in Victorio.

kathie gifford
kathie gifford FOTO:

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400