Moskisvet.com
Sex Contract Game - 1

Novice

Poglejte, kako je namesto hude 'bejbe' poljubil zavaljeno debeluško!

U.S.
19. 04. 2013 15.45
21

V Veliki Britaniji so se gledalci ob gledanju šova Sex Contract Game, ki je nadvse podoben nekakšnim zmenkarijam, ki smo jih že pred leti spremljali na naši komercialni televiziji, nadvse zabavali. Tudi v omenjeni oddaji se je več fantov trudilo očarati nadvse prikupno dekle, ki so jo, tik preden je izbrala svojega zmagovalca, ustvarjalci šova zamenjali s precej debelušnim in nič kaj privlačnim dekletom.

Sex Contract Game - 2
Sex Contract Game - 2 FOTO: You Tube
A da ne bi bilo vse tako, kot mora biti, in da bi se gledalci ob gledanju šova Sex Contract Game kar se da zabavali, so se ustvarjalci oddaje odločili, da jo zmagovalcu posamezne oddaje malce zagodejo. Namesto brhke mladenke, ki je kandidate ves čas zasliševala in jim postavljala celo tako intimna vprašanja, kot je velikost njihovega penisa, je na koncu svojega izbranca poljubila debeluška, ki so jo ustvarjalci šova zmagovalcu nalašč nastavili.

Sex Contract Game - 1
Sex Contract Game - 1 FOTO: You Tube

Vidno razočarani ...

Nekaterim so se sanje o brhki mladenki, ki jim bo padla v objem, v trenutku razblinile, medtem ko so se drugi z izbranko hitro sprijaznili in jo pred kamerami strastno poljubili. No, to so baje dolžni storiti, saj jih k temu obveže pogodba, ki jo podpišejo še pred nastopom v oddaji. Smeh zagotovljen!

Priljubljene tudi zmenkarije prek spleta

Prav dejstvo, da si vsak izmed nas želi biti ljubljen in si z nekom ustvariti družino, naj bi posameznike vodilo v to, da svojo ljubezen poskušajo poiskati tudi prek spleta, pojasnjujejo strokovnjaki. Svoje profile si tako ustvarijo tisti, željni resne zveze, pa tudi tisti, ki si želijo le kakšno bežno avanturo. Predvsem v takšnih primerih posameznik o sebi marsikaj povedo drugače, kot je v resnici, in sicer vse z namenom, da svojega potencialnega partnerja očarajo in hitro zvabijo v svoj objem. Drugače je pri tistih, ki iščejo resnega partnerja. Še posebej za starejše ali bolj sramežljive posameznike je splet pogosto edini prostor, kjer lahko spoznajo nove ljudi. Spletne zmenkarije so tako kot nalašč zanje, saj ponujajo več možnosti za iskanje pravega kandidata.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497