Moskisvet.com
SMART! paket

Novice

Oglas

Nakup prek spleta? Izkoristite neomejeno dostavo – Smart!

PR
03. 07. 2024 05.00
0

Si predstavljate življenje brez spletnega nakupovanja? Izbira artiklov za gospodinjstvo še nikoli ni bila tako priročna, hitra in enostavna! Pri Mimovrste, največjem spletnem trgovcu v Sloveniji, so odslej nakupi lahko še boljši: za vas so pripravili storitev Smart!, ki omogoča celoletno neomejeno dostavo, in kar je najboljše: tudi za manjše spletne nakupe!

Naporen dan v službi, sproščujoč večer doma, hiter izlet na morje ali pomembno družinsko srečanje. Situacije, v katerih potrebujete gospodinjske pripomočke in artikle za osebno nego, da bo vaš dan lažji in prijetnejši. Seveda pa spontane odločitve terjajo tudi hitre odzive. Po zadnjih raziskavah se prav zaradi prihranka časa, velike ponudbe artiklov, v izogib gneči in možnosti povsem enostavneganakupa v nekaj minutah, vse več ljudi odloča za hiter in enostaven nakup prek spletne trgovine Mimovrste by Allegro.

Potrebujete kavne kapsule za jutranji zagon, čistila za dom, artikle za osebno nego ali hrano za hišne ljubljenčke? Mimovrste bo z bogato izbiro artiklov poskrbel, da boste hitro našli, kar iščete. Tu lahko izbirate med več kot 1.650.000 artikli in najbolj zaželenimi blagovnimi znamkami, kot so Persil, Finish, Nescafé, Illy in druge. Ste do zadnjega tekali po mestnih trgovinah, v zadnjem trenutku pa našli rešitev na spletu? Storitev Smart! vam omogoča varno, hitro in neomejeno dostavo tudi v takih primerih.

SMART! na dom
SMART! na dom FOTO: Arhiv naročnika

Smart! za ugodnejše in hitrejše nakupe 

Mimovrste by Allegro želi svojim strankam zagotoviti najboljšo uporabniško izkušnjo, predvsem pa nagraditi vašo zvestobo in zaupanje. Zato so lansirali novo storitev Smart!, ki omogoča neomejeno dostavo na dom, v tri lastne trgovine ali na katero koli od več kot 400 prevzemnih mest Pošte Slovenije ali več kot 500 prevzemnih mest paketomatov GLS.

SMART! na paketomatu
SMART! na paketomatu FOTO: Arhiv naročnika

Smart! pomeni modro odločitev 

Smart! je program zvestobe, ki temelji na letni naročnini. Ponuja dostavo na dom in na izbrane prevzemne točke brez omejitve števila naročil. Hkrati pa zahvaljujoč izjemni logistiki zagotavlja tudi hitro dostavo paketov, ki so na zalogi pri Mimovrste. Za ceno 11,99 € na leto lahko naročniki storitve Smart! izkoristijo neomejeno dostavo za nakupe v minimalni vrednosti naročila 12,90 € pri istem trgovcu.

Brezplačno preizkusite storitev Smart! 

Zaupanje je obojestransko. Registrirani uporabniki popolnoma zaupajo spletni trgovini Mimovrste, zato v poskusnem obdobju največji spletni trgovec svojim strankam podarja brezplačno 6-mesečno naročnino na storitev Smart!. To pomeni, da lahko uporabniki storitve izkoristijo kar pet brezplačnih dostav v obdobju šestih mesecev. Storitev Smart! je na voljo pri vseh artiklih z oznako Smart! in za manjše pakete že od 12,90 € dalje, pri čemer gre za artikle iste znamke (npr. Persil). Po poskusnem obdobju lahko aktivirate letno naročnino na storitev Smart! za neomejeno dostavo za samo 11,90 €!

SMART! registracija
SMART! registracija FOTO: Arhiv naročnika

Mimovrste s storitvijo Smart! še dodatno poenostavlja in zmanjšuje stroške spletnega nakupovanja za vse, ki na spletu kupujejo gospodinjske potrebščine, artikle za osebno nego in artikle za hišne ljubljenčke. S hitro in kakovostno storitvijo postavlja nove smernice spletnim trgovinam in visoke standarde storitve

Več o novi storitvi Smart! https://www.mimovrste.com/smart-brezplacna-dostava

 

Naročnik oglasa je Mimovrste.com.

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497