Moskisvet.com
Zahia Dehar - 7

Novice

Največji seksualni škandali, ki so jih zakuhali slavni nogometaši

U.S.
24. 12. 2014 12.49
6

Mladoletnice, prostitutke, najboljše ženine prijateljice ... Dekleta pač, ki jim zvezdniški nogometaši niso mogli reči ne. Poglejmo nekaj največjih seksualnih škandalov, v katere so se zapletli kralji nogometnih zelenic, in katere so tiste zapeljivke, ki so jim povsem zmešale glavo.

Zdi se, da nogometaši tudi v prostem času iščejo nekaj, kar bi jim po žilah hitreje pognalo kri. Na veliko veselje medijev za kratkimi krilci in mikavnimi mladenkami pogledajo kar (pre)radi, zato ni čudno, da se pogosto znajdejo na naslovnici kakšnega časopisa. Svojih pet minut slave se po navadi razveselijo predvsem njihove ljubice, ki se kar naenkrat znajdejo v središču pozornosti.

Nobena skrivnost ni, da so tudi največji športni asi pod kožo krvavi in da marsikateri lepotički enostavno ne morejo reči ne, četudi jih doma čaka skrbna žena. Ja, biti zvezdnik, ni vedno lahko, še posebej če te skušnjava spremlja na vsakem koraku.

Rafael van der Vaart se je rad zabaval s svojo ženo, še raje pa z njeno prijateljico.
Rafael van der Vaart se je rad zabaval s svojo ženo, še raje pa z njeno prijateljico. FOTO: Twitter
Ženo zamenjal z njeno prijateljico

Nizozemski nogometaš Rafael van der Vaart je šokiral svetovno javnost, ko je svojo dolgoletno soprogo Sylvie, s katero je preživel zadnjih sedem let, zapustil zaradi njene najboljše prijateljice. S svojim obnašanjem si je nakopal bes navijačev, ki so njegovo zdaj že nekdanjo ženo naravnost oboževali.

Delila reprezentančno klop in dekle

Še večji škandal je izbruhnil znotraj belgijske nogometne reprezentance. 20-letni Thibaut Courtois je oko vrgel na lepo Caroline Lijnen, dekle svojega kolega Kevina de Bruynea. Medtem ko se je Kevin pripravljal na prihodnje tekme, se je Lijnen zabavala s Thibautom na dopustu v Madridu. Ko je izvedel za prevaro, je Kevin svoje razmerje z njo nemudoma končal, medtem ko se svojega reprezentančnega kolega ni rešil tako zlahka.

Nezvestobo sta jima oprostili

Pretekla leta so se v seksualne škandale zapletali predvsem britanski nogometaši. Tako sta skok čez plot javno priznala tudi Peter Crouch in Wayne Rooney, ki sta se rada pozabavala z mičnimi prostitutkami. Čeprav sta sprva upala, da njuno nečedno početje nikoli ne bo prišlo v javnost, sta se uštela. O strastnih nočeh, ki so jih preživele v njunem objemu, so 'kraljice noči' z veseljem spregovorile za britanske medije, medtem ko so jima njune lepše polovice nezvestobo le težko oprostile.

Privoščil si jo je tudi David Beckham

Tudi najbolj priljubljeni nogometaš na Otoku sloviti David Beckham je pred štirimi leti javnost razburil s svojo avanturo, ki naj bi si jo privoščil z bosansko prostitutko Irme Nici, ki je trdila, da je s slavnim nogometašem seksala v troje. On je seveda vse govorice zanikal in ji odgovoril s tožbo. To pa niti ni bilo prvič, da je javnosti do tedaj neznano dekle zatrdilo, da ji je posteljo grel slavni Beckham. Njegova najbolj znana priležnica je zagotovo Rebecca Loos, ki se je po ljubezenski aferi vrnila na stare tire, Beckham pa se je trudil rešiti svoj zakon, kar mu je na koncu tudi uspelo.

Najbolj znan seksualni škandal

Morda celo najbolj znan seksualni škandal pa si je privoščil Franck Ribery, ki si je, čeprav ga je doma čakala žena, za rojstni dan privoščil mladoletno maroško prostitutko Zahijo Dehar. Kasneje je sam v intervjuju za britanske medije priznal, da si je s svojim skokom čez plot na grbo nakopal kar nekaj slabe volje in da je bil njegov zakon na resni preizkušnji.

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497