Moskisvet.com
Rita Ora

Novice

Najprej presenetila brez modrčka, potem pa še s čevlji

M. A.
13. 09. 2018 12.45
1

Vroča Rita Ora v zadnjem času pogosto buri moško domišljijo, prejšnji teden pa je v seksi opravi pustila domišljiji prosto pot ...

Rita Ora lahko reče, da ji gre zadnje čase glasbena kariera kot po maslu. Pesmi, ki jih izdaja, postanejo hiti, vse poletje je zaradi svoje turneje The Girls Tour potovala po celotni Evropi – med drugim je obiskala tudi Poreč – šušlja pa se celo, da naj bi ji posteljo grel Liam Payne, ki se je pred kratkim razšel s Cheryl Cole. Pred kratkim sta skupaj izdala tudi pesem For You.

Britanska pevka kosovskih korenin pa zadnje čase preseneča tudi s svojim videzom. Najprej se je na zabavi revije GQ pojavila v prosojni obleki, ki je veliko več odkrivala kot skrivala, poleg tega pa se je odločila, da modrčka ne bo oblekla. Nekaj časa je svoje oprsje skrivala z rokami, nato pa je ugotovila, da bije bitko z mlini na veter in brez sramu pokazala svoji bradavički.

Rita je modrček 'pozabila' doma.
Rita je modrček 'pozabila' doma. FOTO: Profimedia

Še bolj pa je presenetila minuli konec tedna, ko je v Londonu preživela sproščen večer v družbi svojih prijateljev. V enem izmed znanih londonskih pubov sta se ji pridružili modna oblikovalka Stella McCartney in ameriška voditeljica Chelsea Handler, največ zanimanja pa so zbudili Ritini čevlji, ki so spominjali na 'parklje'. Mogoče pa Rita postaja nova Lady Gaga?

Vroča Rita postaja prava porednica ...

Rita si je za sproščen večer v družbi prijateljic nadela zelo nenavadne čevlje.
Rita si je za sproščen večer v družbi prijateljic nadela zelo nenavadne čevlje. FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382