Moskisvet.com
Lindsey Vonn in Tiger Woods

Novice

Najprej Lindsay, zdaj pa še on!

N.J.
03. 04. 2014 08.02
1

Potem ko se je smučarska sezona, vključno z olimpijskimi igrami, grenko končala za ameriško smučarko Lindsey Vonn, je sreča pokazala zobe tudi njenemu partnerju Tigerju Woodsu.

Lindsey Vonn in Tiger Woods - 8
Lindsey Vonn in Tiger Woods - 8 FOTO: Reuters

Eden najpopularnejših parčkov na svetu, ki ga tvorita Lindsey Vonn in ameriški zvezdnik golfa Tiger Woods, z zdravjem in poškodbami resnično nima sreče. Tiger je moral namreč zaradi poškodbe in operacije hrbta odpovedati nastop na mastersu v Augusti, kar je za 38-letnika prvi izpuščeni veliki turnir.

Woods je imel ukleščen živec, težave pa je imel več mesecev, zato je bila operacija neizbežna. "Kot kaže, bom prisiljen izpustiti več prihajajočih turnirjev, če se želim osredotočiti na rehabilitacijo. Trenutno je težko, toda glede prihodnosti sem optimističen," je povedal 14-kratni zmagovalec največjih golf turnirjev. Woods bo zdravniških ocenah z rehabilitacijo začel čez en teden, igrati pa bi lahko začel poleti.

Lindsay je posledice svoje poškodbe objavila tudi na Facebooku.
Lindsay je posledice svoje poškodbe objavila tudi na Facebooku. FOTO: Facebook

Sredi rehabilitacije pa je (še vedno) tudi njegova partnerka Lindsey Vonn, ki po hudi poškodbi kolena sicer napreduje in se intenzivno pripravlja na naslednjo sezono, a se ji zadeve ne odvijajo ravno po načrtih. Na bele strmine se bo namreč vrnila šele decembra, veliko kasneje, kot je načrtovala, kajti zdravniki so na zadnjem pregledu ugotovili, da je rehabilitacija veliko počasnejša kot so pričakovali. "Meniskus je bil praktično uničen," je ob zadnjih informacijah zdravniške službe dejala štirikratna zmagovalka svetovnega pokala, ki je januarja morala še drugič na operacijo kolena. V kolikor bo vse tako kot mora biti, bo oktobra začela s snežnimi treningi, izpustila pa tekme v Söldnu, Leviju in Aspnu. 29-letnica naj bi tako prvič na tekmi svetovnega pokala nastopila v Lake Louisu, kjer bo v začetku decembra na sporedu superveleslalom.

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497