Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Najboljša turistična destinacija za moške!

S.R.
19. 07. 2012 10.17
5

Kot kaže, bomo moški v bližnji prihodnosti dobili popolno mesto za preživljanje dopusta. Ustanovitelj podjetja ATX Brands namreč želi kupiti nekdanje mesto duhov Bankersmith v Teksasu in ga preimenovati tako, da bo bolj privlačno za turiste. Njegova ideja? 'Bikinis' oziroma Bikiniji.

Navdih za novo ime mesta je Guller dobil pri svoji verigi istoimenskih restavracij v Teksasu. Gre za nekakšne kopije slavnih restavracij 'Hooters', kjer dekleta na ogled pokažejo svoje bogastvo. A milijonarju Gullerju to ni dovolj, zato se je sedaj odločil, da bo v Bikinije preimenoval tudi mesto. Mesto Bankersmith (leži severozahodno od San Antonia) je bilo sicer ustanovljeno leta 1913, ko so s pomočjo mesta San Antonio med mestoma Fredericksburg in Comfort položili železnico. A čeprav mu Američani pravijo mesto, gre pravzaprav le za majhno vas, saj se je število prebivalcev v letih od 1949 in 1961 gibalo okoli številke 20.
Verjeli ali ne, Guller je mesto duhov kupil kar preko spletne strani Craigslist, v izjavi za javnost pa je povedal, da bo mesto Bikiniji v Teksasu ''destinacija svetovnega slovesa'', poleg tega pa bo milijonar na ta način odlično promoviral tudi svojo verigo istoimenskih restavracij. Po njegovih besedah skoraj ni boljšega načina, da ''bikinije spravimo na zemljevid''. V bližini Bankersmitha, ki bo očitno kmalu preimenovan v Bikiniji, sta sicer še mesti Luckenbach in že omenjeni Fredericksburg.
Guller je za javnost še povedal, da želi tam jeseni organizirati dogodke, mesto pa bo spremenil v eno samo veliko zabavišče. Razmišljal naj bi tudi o odprtju kampa v mestu. Da pa bo vse skupaj še bolj zabavno, teksaški milijonar želi imeti ''največ barov na kvadratni meter'', v mestu pa bo še plesna dvorana. Kot se za ekscentrične milijonarje spodobi, pa bo imelo mesto tudi svojo valuto.

Če sodimo po Gullerjevih bikini restavracijah (nekaj utrinkov si lahko ogledate na fotografijah), pa tudi v istoimenskem mestu ne bo manjkalo pomanjkljivo oblečenih deklet v bikinijih, zaradi česar bo mesto, vsaj med moškimi, najverjetneje izredno priljubljeno. Morda pa bi bilo pametno malce razmisliti o destinaciji za jesenski dopust.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497