Moskisvet.com
Jennifer Lawrence

Novice

Najbolj zaželena ženska na planetu je …

M.Č.
11. 09. 2013 10.02
3

Na spletnem portalu AskMen so svoje bralce vprašali, katera je po njihovem mnenju najbolj zaželena ženska. Izmed 2,4 milijona sodelujočih se jih je največ odločilo za Jeniffer Lawrence, najbolj znano iz filma Igre lakote: Arena smrti.

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence FOTO: Profimedia

V mednarodni anketi, na podlagi katere izberejo 99 najbolj privlačnih žensk na svetu, sodelujoči pa svoje glasove podeljujejo glede na osebnost, inteligenco, uspešnost, samozavest, humor, ambicioznost in seveda videz žensk. Lansko leto se je na vrhu seznama znašla igralka Sofia Vargara, pred njo Blake Lively, Eva Mendez in druge slavne lepotice.

Letos je milijone sodelujočih najbolj očarala 22-letna Jennifer Lawrence, ki se je na prvo mesto povzdignila iz lanskega 47. mesta. Njeno priljubljenost in visoko uvrstitev pripisujejo predvsem njeni pristnosti in dejstvu, da se v primerjavi z drugimi ne pojavlja na rumenih straneh medijev.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400