Moskisvet.com
Zaroka Artur in La Toya-18

Novice

Najbolj vroči slovenski seks prizori

J.V.
16. 10. 2013 08.28
29

Tekmovalci tujih resničnostnih šovov so do sedaj že večkrat dokazali, da pred kamerami nimajo prav nobenih zadržkov. Golote in seksa nikoli ne manjka, in čeprav Slovenci veljamo za nekoliko bolj zadržan narod, pa so tudi tekmovalci v slovenskih reality šovih v preteklosti že večkrat dvigovali temperaturo in poskrbeli za nekaj zelo vročih seks prizorov. Obudili smo spomin na nekaj najbolj odmevnih.

Jasmina in Robert
Jasmina in Robert FOTO: Kanal A

Ena izmed prvih resničnostnih oddaj na naših malih ekranih je bila tista, v kateri je sanjski moški Damir Alidžanović iskal svojo bodočo ženo. Iskrice med njim in Natašo Kirn so preskočile zelo hitro in parček je poskrbel za kar nekaj 'akcije' pred kamero. Nekdanja Playboyjeva zajčica je bila tudi tista, ki jo je Damir na koncu razglasil za svojo izbranko, po nekaj skupnih letih pa se je njuna vroča ljubezen končala.

Striptizeta Jagoda in Robert sta otvorila pravo otvoritev seksualnih podvigov v resničnostnih šovih.
Striptizeta Jagoda in Robert sta otvorila pravo otvoritev seksualnih podvigov v resničnostnih šovih. FOTO: Kanal A

Na male ekrane je kasneje prišel resničnostni šov Bar in v drugi sezoni je bil Gregor tisti, ki je 'prišel na svoj račun'. Njegova izjava 'Naredi, da mi pride', ki je bila namenjena blondinki, s katero sta se pozabavala kar na stranišču, je postala tako legendarna, da je Fredi Miler o njej celo napisal pesem. To je posvetil prav Gregorju, ki je svoje spolne potrebe potešil z naključnimi obiskovalkami kar med delom v baru.

LaToya in Artura sta se 'valjala' po seniku in travi.
LaToya in Artura sta se 'valjala' po seniku in travi. FOTO: POP TV

Za malo morje pikantnih prizorov sta v Kmetiji slavnih poskrbela Artur Štern in pornesa LaToya, veliko prahu sta dvigovala tudi Maja Prašnikar in Goran Breščanski, ki pa sta zanikala, da se med njima kaj plete. Če se preselimo v hišo Big Brother, se spomnimo striptizete Jasmine alias Jagode. Brhka Jagoda in Robert sta naredila pravo otvoritev v seksualnih podvigih v hišah velikega brata po vsej Evropi. In že smo pri Gostilni, v kateri sta bila lansko leto največ pozornosti deležna Jani in Teja. Po napornem delu v gostilni se je par sproščal med rjuhami, da ni šlo le za iskanje pozornosti, pa dokazuje dejstvo, da sta pred kratkim praznovala prvo obletnico.

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382