Moskisvet.com
Najvolj vroče zadnjice Hollywooda.

Novice

Najbolj vroči 'belfiji', kar ste jih kdaj videli!

J.V.
25. 04. 2014 11.21
31

Zvezdnice zelo rade nastavljajo svoje mamljive obline in fotografije delijo na družabnih omrežjih. Medtem ko nekatere najraje izpostavijo svoje prsi, pa so Kim Kardashian, Coco in Kelly Brook najbolj ponosne na svoje velike zadnjice.

Najvolj vroče zadnjice Hollywooda.
Najvolj vroče zadnjice Hollywooda. FOTO: Instagram

Ker je fotografiranje zadnjic čez lužo postalo tako razširjeno, so bili mnogi mnenja, da si takšne fotografije zaslužijo svoje ime. Tako je 'selfie' dobil družbo in nastal je 'belfie'. Zasluge za to gredo predvsem nekaterim ameriškim starletam, ki slovijo po svoji veliki zadnjici.

Ena od teh je seveda Kim Kardashian, ki se je že večkrat otepala govoric, da si je dala zadnjico povečati s silikonskimi vsadki. Za drugi najbolj vroči 'belfie' je poskrbela prsata Coco Austin, ki si je zaradi svoje zadnjice menda odločila povečati tudi oprsje, da bi obline uravnotežila, kot pravi sama.

Še ena zvezdnica, ki slovi po svojih baročnih oblinah, je Nicki Minaj, ki svoje oboževalce na Twiiterju večkrat preseneti s kakšno sočno fotografijo. Z najbolj seksim 'belfijem' se jim je pridružila tudi britanska manekenka in igralka Kelly Brook.

Nicki rada nastavi svojo zadnjico pred objektiv svojega telefona.
Nicki rada nastavi svojo zadnjico pred objektiv svojega telefona. FOTO: Instagram

KOMENTARJI (31)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400