Moskisvet.com
Oh, kako seksi ritke - 3

Novice

Najbolj vroče zvezdniške ritke povsem od blizu ...

U.S.
25. 03. 2013 08.22
29

Jessica Alba, Eva Longoria, Jennifer Aniston in Fergie je le nekaj zvezdnic, ki so jih v preteklosti ponosno razkazovale na vročem soncu. Vse so lepo zaobljene in čvrste, čeprav različnih velikosti. Nekaterim so ljubše večje, mesnate, spet drugi raje pogledajo za manjšo in napeto. In katera se po vašem mnenju lahko pohvali z najbolj vročo?

Lepo oblikovana zadnjica danes ne označuje zgolj suhljate in neopazne ritke, vse bolj opazne in zaželene so napete, zaobljene in čvrste ritke, ki jih slavne pevke in igralke z veseljem pokažejo.

Kim nasledila Jennifer

Dolgo časa je bila lastnica najbolj slavne zadnjice pevka Jennifer Lopez, ki je bila tudi prva zvezdnica, ki je svojo "prijateljico" zavarovala pred nezgodo. Zdaj jo je zasenčila noseča Kim Kardashian, ki je za seboj pustila tudi pevko Beyonce. Kim je že večkrat povedala in dokazala, da je na svoje obline zelo ponosna. Rada jih poudari z oprijetimi krili in hlačami, ki se jim ni odpovedala niti med nosečnostjo.

Najprikupnejši med majhnimi

Med najprikupnejše "male" ritke spadata Jessica Alba in Eva Longoria. S svojo latinopostavo navdušujeta predvsem poleti, ko se predajata morskim užitkom. Poleg čvrste zadnjice, za katero skrbita z redno vadbo in zdravo prehrano, se lahko pohvalita tudi s prelepo postavo in seksapilnostjo, ki jo izžarevata.

Najlepši manekenski ritki

Med manekenkami sta s svojimi oblinami že večkrat presenetili mamici Alessandra Ambrosio in Adriana Lima. Lepotički, ki svoje obline razkazujeta tudi na prestižnih modnih revijah, se lahko pohvalita z lepo izklesanima in napetima zadnjicama, ki privlačita poglede in perilu dodajata poseben čar.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382