Moskisvet.com
Seks v letalu - 8

Novice

Fuj! Drugič boste raje dvakrat razmislili ...

N.J.
11. 09. 2015 08.05
4

Če ste do sedaj mislili, da je najbolj umazan predel v notranjosti letala stranišče, ste se motili. Obstajajo kotički, kjer morate biti na higieno še bolj pozorni.

Seks v letalu - 7
Seks v letalu - 7 FOTO: Profimedia

Pri spletni strani Travelmath, ki je namenjena načrtovanju letov, so najeli mikrobiologa, ki je zanje izvedel podrobno analizo petih naključnih letal dveh najbolj priljubljenih letalskih družb, njegovo poročilo pa je precej presenetilo.

Kot je ugotovil, najbolj umazano ni stranišče. Tudi drugod se tre bakterij in mikrobov. Ugotovili so, da je najbolj umazana na letalu pravzaprav mizica na sedežu pred vami, na kateri vam postrežejo obrok in na katero odlagate svoje stvari. Mikrobiolog je vzel vzorce na različnih površinah, ki se jih potniki pogosto dotikajo. Najbolj kontaminirane so mizice, na drugem mestu je pipa, sledijo gumb za vklop zračenja, umivalnik, varnostni pas.

Naslednjič raje dvakrat premislite, preden v usta zatlačite kos kruha, ki vam je s krožnika padel na mizico, sicer pa pri spletni strani svetujejo uporabo razkužila oziroma vsaj dezinfekcijskih robčkov.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400