Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Najbolj bizarno tekmovanje vseh časov?

N.J.
26. 02. 2016 13.03
15

Če ste mislili, da ste videli že vse bizarnosti sveta, naj vas 'potolažimo' – niste jih! Eno (vsaj na pogled) bizarnejših tekmovanj, ki jih organizirajo na Japonskem, se imenuje 'Split Racing'. Običajno 'špago', ki pri marsikaterem moškem spodbudi domišljijo, spreminja v bolj ali manj neerotično pozo.

Verjetno ni moškega, ki mu ne ugaja pogled na gibčno žensko telo. Lepo je videti dekle, ki se prepogne in se brez težav z dlanmi dotakne tal, glavo pa potisne h kolenom. Privlačno je, ko se ženska po vadbi razteguje ... Če pri tem naredi še 'špago', pa marsikomu začnejo po glavi švigati misli, kaj vse lahko takšna gibčna ženska počne med rjuhami.

Hitrostno tekmovanje, pri katerem je dekle v t. i. moški špagi in mora čim hitreje premagati določeno razdaljo, se imenuje Split Racing. Organizirajo ga na Japonskem, kako vse skupaj izgleda, pa si lahko pogledate v priloženem videoposnetku. Zagotovo je zahtevno, sami pa presodite, ali je tudi privlačno na pogled ...

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470