Moskisvet.com
afera

Novice

Na žuru spala s 25 moškimi, a tega ni pričakovala!

N.J.
02. 09. 2015 08.09
134

»Nihče ni uporabil kondoma. Ne vem, kaj naj z otrokom, naj ga obdržim ali ne? Osramočena sem. Oče je eden od 25 moških,« je v anonimnem pismu zapisala obupana Britanka, ki ni želela razkriti svoje identitete.

Dekle je svojo težavo zaupalo v pismu, naslovljenem na britanski časnik Mirror. Samo na eni zabavi si je razposajena Britanka privoščila spolne odnose s kar 25 različnimi moškimi. »Šla sem na žurko, na kateri sem se napila. Seksala sem z vsakim, ki je prišel na žur,« je zapisala. »Izpadla sem resnično neumna.« Nato pa še razkrila: »Na televiziji je bil pornič, v katerem je dekle seksalo z moškimi na neki zabavi, in želela sem doživeti enako kot ona.«

Razlika je le v tem, da je eno doživetje pred kamerami in z zaščito, drugo pa nezaščiten seks in resnična situacija.

»Nihče od fantov si ni nadel kondoma. Ne vem, kaj naj z otrokom, naj ga obdržim ali ne?« je vprašalo dekle za nasvet. Kolumnistka, ki sicer odgovarja na prašanja bralcev, ji je odgovorila, naj se glede otroka pogovori z zdravnikom, nato pa dodala, da je jezna, ker je nihče od 25 moških ni poskusil ustaviti in da so jo vsi le izkoristili. Kaj pa vi menite? Kaj bi storili – izkoristili priložnost ali pomagali opitemu dekletu?

KOMENTARJI (134)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497