Moskisvet.com
Donald Trump

Novice

Na zabavah Donalda Trumpa napadali najstnice

U.K.
10. 07. 2018 10.38
2

Dve nekdanji manekenki sta spregovorili o divjih zabavah ameriškega predsednika in njegovem neprimernem vedenju. 

Barbara Pilling in Heather Braden sta pred kratkim spregovorili o neprijetni izkušnji, ki sta jo doživeli na posebni Trumpovi zabavi v osemdesetih letih prejšnjega stoletja. Barbara je bila stara komaj 17 let in Heather 23. "Na agenciji so mi dejali, da se moram udeležiti zabave v New Yorku. Zabavo je organiziral Donald Trump," je povedala Barbara. "Vprašal me je, koliko sem stara, in povedala sem mu, da sem sedemnajst. Rekel je, da je to super, saj nisem ne premlada ne prestara." Obe manekenki sta povedali, da je bilo na zabavi ogromno alkohola in kokaina.

Namen tovrstnih zabav naj bi bil, da so starejši bogati moški lahko seksali z najstnicami. Sicer sta dodali, da nista nikoli videli, da bi Trump jemal kokain ali da bi spal z mladoletnicami, sta pa prepričani, da se je to vendarle dogajalo. "Počutila sem se, kot da sem na mesnem sejmu," je dodala še Heather in povedala, da so bila na zabavah tudi dekleta, ki so bila stara 14 in 15 let. Njuno zgodbo je potrdil tudi neimenovan moški, ki je povedal, da so bile zabave res namenjene izključno temu, da starejši moški prežijo na mlada dekleta. Iz Bele hiše se na obtožbe še niso odzvali. Trump je sicer do zdaj prav vse ženske, ki so ga obtožile nadlegovanja, označil za lažnivke.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497