Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Na tako veliki nogi živi Floyd Mayweather

A.P.
03. 07. 2020 06.00
0

Neporaženi ameriški boksar Floyd Mayweather je eden tistih zvezdnikov, ki rade volje razkazuje svoje bogastvo in je pred leti sam dejal, da je ''materialističen, vpadljiv in domišljav'' in trdi, da so ''tisti, ki pravijo, da denar ni vse, najverjetneje brez denarja. Ljubezen ni še nikoli plačala hipoteke, najemnine, računa za elektriko, plin, telefon, zavarovanje in avtomobil.'' Nič čudnega torej, da je vzdevek upokojenega boksarja 'Denar'.

Floyd Mayweather je eden najbogatejših športnikov na svetu, ki se rad šopiri s svojim premoženje, pa najsi razkazuje kupe denarja, drage ure, zasebno letalo ali razkošne avtomobile. Tokrat nam je pripravil voden ogled svojega nedavno zgrajenega razkošnega domovanja v Los Angelesu in med drugim razkril svoj vozni park, ki vključuje kopico avtomobilov prestižnih znamk, kot so Rolls-Royce, Bentley, Bugatti ipd. Kot je pojasnil, se po zahodni obali ZDA prevaža zgolj v črnih vozilih, njegov najljubši jekleni konjiček pa je nič kaj glamurozni Dodge Ram 1500, ki je dostopen tudi navadnim smrtnikom. 43-letnik je sicer eden redkih zvezdnikov, ki sodi med miljarderje. V tej elitni skupini mu družbo delajo nekdanji košarkar Michael Jordan, nogometaš Cristiano Ronaldo in golfist Tiger Woods. Milijarder je zloglasni Američan postal tudi na račun boksarskega dvoboja z Conorjem McGregorjem avgusta leta 2017, ki ga je tudi dobil in s tem svojo statistiko ohranil intaktno.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kot je priznal med prenosom v živo, se v svojem losangeleškem še ni udomačil, saj je ves čas na poti, nepremičnice pa ima sicer raztrosene po celotnih Združenih državah. Trdi, se ne hvali in je zelo hvaležen za to, kar ima. Mayweather, ki v ringu (še) ne pozna poraza, je nedavno zanikal govorice, da se sooča s finančnimi težavami in dejal, da na račun pametnih investicij zasluži sedemestno mesečno plačo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Zloglasna Kim in Conor sta v sorodu
Preberi še
Zloglasna Kim in Conor sta v sorodu
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382