Moskisvet.com
Shannen Doherty

Novice

Na smrt bolna igralka tik pred operacijo možganov izvedela, da jo mož vara

M.S.
07. 12. 2023 06.30
0

Igralka Shannon Doherty je nedavno sporočila, da se ji je rak razširil na kosti.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Shannen Doherty se kljub težki bolezni ne predaja.
Shannen Doherty se kljub težki bolezni ne predaja. FOTO: Profimedia

52-letna ameriška igralka in zvezdnica serije Beverly Hills 90210, Shannen Doherty, je razkrila, kako je bilo konec njenega 11-letnega zakona s fotografom Kurtom Iswarienkom. Srce parajočo zgodbo je delila v svojem novem podcastu 'Let's Be Clear with Shannen Doherty', v katerem je dejala, kdaj je vedela, da je njenemu zakonu odklenkalo. Januarja 2023 je odkrila, da se je njen rak, ki je v četrtem stadiju, razširil na možgane. Zdravniki so tedaj želeli opraviti operacijo na možganih, da bi preučili nadaljnje možnosti. Bila je na smrt prestrašena in mislila je, da bo zaradi operacije bodisi umrla ali izgubila dar govora oz. hoje. ''Na operacijo sem odšla zgodaj zjutraj, nemalo za tem, ko sem spoznala, da je mojega zakona konec in da je imel moj mož dve leti afero. Hotel je iti na operacijo z menoj, sama pa nisem mogla z njim. Počutila sem se izdano. Počutila sem se neljubljeno od osebe, s katero sem preživela 14 let in jo ljubila z vsem srcem,'' je povedala in dodala, da so jo na poti okrevanja bodrili mama, brat in najboljši prijatelji.

Rak se je igralki razširil na kosti: ''Nočem umreti''
Preberi še
Rak se je igralki razširil na kosti: ''Nočem umreti''
Kurt Iswarienko in Shannen Doherty v srečnih časih.
Kurt Iswarienko in Shannen Doherty v srečnih časih. FOTO: pacificcoastnews.com
Kevin Costner po ločitvi skočil v objem znane pevke
Preberi še
Kevin Costner po ločitvi skočil v objem znane pevke

Dohertyjeva se z rakom bori od leta 2015. Leta 2017 je sporočila, da je rak v remisiji, a se je leta 2020 vrnil. Junija 2023 je sporočila, da se je rak razširil na možgane, nedavno pa še na kosti. Kljub tedaj uspešni operaciji možganov je potrebovala obsevanje in to vse v času, ko je preživljala osebno dramo. Zahtevo za ločitev je vložila aprila letos. To je bil njen tretji propadli zakon, potem ko je bila med letoma 1993 in 1994 poročena z Ashleyem Hamiltonom, med letoma 2002 in 2003 pa z Rickom Salomonom. Ko je izvedela za moževo prešuštvo, je želela od njega izvedeti vse podrobnosti. ''Če skupaj preživiš 14 let in varaš, ali si ta ne oseba zasluži resnice, ne glede na to, koliko boli,'' in dodala, da je ''govorila z dekletom, s katerim jo je varal''.

Tom Cruise razkril, kaj si želi početi vsaj še 20 let
Preberi še
Tom Cruise razkril, kaj si želi početi vsaj še 20 let

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382