Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Na pošto prišla brez maske, zato je slekla hlačke in si jih poveznila čez obraz

A.P.
04. 06. 2020 13.59
0

Iz Ukrajine prihaja naravnost bizaren posnetek nadzorne kamere za katerega je poskrbela neimenovana Ukrajinka iz Kijeva, ki se je na glavo poveznila hlačke, potem ko ji zaradi nenošenja zaščitne maske na pošti niso želeli nuditi storitev.

Marsikdo izmed nas je v času epidemije koronavirusa prišel pred vrata trgovine in ugotovil, da je doma pozabil zaščitno masko. Številni so se v taki situaciji obrnili ali se znašli drugače in si čez usta in nos poveznil majico, ruto ali kaj podobnega. Omenjena Ukrajinka ni storila nič od naštetega, a ni želela, da bi bil njen obisk pošte zaman, potem ko so ji zaradi nenošenja maske odrekli poštne usluge. Tudi v Ukrajini, kot v večini sveta, namreč zaradi pandemije koronavirusa veljajo številne omejitve v zaprtih javnih prostorih.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Lastnik nagnal predsednika vlade: ''Dol z moje trate!''
Preberi še
Lastnik nagnal predsednika vlade: ''Dol z moje trate!''

Mati dveh otrok je pred ostalimi strankami brezsramno slekla najprej hlače, nato pa še spodnjice in si jih poveznila čez nos in usta. Vse skupaj je ujela nadzorna kamera pošte Nova Posha v Kijevu, ženska pa je to storila tako suvereno, kot da je to stalna praksa. Nato je počakala, da jo postrežejo. Nekdo je pod posnetek, ki je hitro zaokrožil po spletu, zapisal, da še dobro, da tisti dan ni nosila tangic, sicerbi njen načrt spodletel.

Resnica za plakatom, ki ''visi'' že 27 let
Preberi še
Resnica za plakatom, ki ''visi'' že 27 let
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376