Moskisvet.com
Prostitucija

Novice

Seksali kar na odru pred gledalci, ki so se lahko pridružili

S.C.
31. 05. 2013 09.04
18

Policija je v ameriški zvezni državi Utah aretirala 36-letnega hišnika, zaposlenega v kinu, ter pet njegovih pajdašev, ker so v nočnih urah na odru prirejali prave seksualne šove in mastno zaračunavali vstopnino.

Direktorju kinodvorane Syracuse 6 Movie Theater, ki se nahaja v mestu Syracuse, se ni niti sanjalo, kaj se v nočnih urah, ko kino uradno ni obratoval, dogaja na odru pred velikim platnom. 36-letni Anael Ibeanez, ki je bil tam zaposlen kot hišnik, se je domislil "inovativnega" načina za dodaten zaslužek in v posel zvabil še tri ženske in dva moška. Skupaj so prirejali prave seksualne predstave, ki so si jih obiskovalci lahko ogledali zunaj obratovalnega časa v živo. Naredili so celo cenik, in sicer je bilo treba za ogled v prvi vrsti ter sodelovanje pri "predstavi" odšteti 75 dolarjev (58 evrov), za ogled v drugi vrsti 50 dolarjev (39 evrov), gledalci v tretji vrsti pa so morali plačati 35 ameriških zelencev (27 evrov). Seveda se je novica o bizarnih nočnih šovih hitro razširila in tako prišla na uho tudi policistom, ki so se pod krinko udeležili "predstave" in aretirali šesterico zloglasnih.

John Shorba, podpredsednik podjetja United Entertainment Corp., ki ima v lasti Syracuse 6 Movie Theater, je bil zaradi novice šokiran in je za medije povedal: "Pravkar sem bil obveščen o dogajanju in sem popolnoma zgrožen." Zgroženi pa so tudi okoliški prebivalci, čeprav tovrstne "predstave" niso ravno redkost.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400