Moskisvet.com
Courtney Stodden

Novice

Trdi, da je popolnoma naravna!

N.J.
17. 10. 2012 16.17
18

Že res, da je stara komaj 18 let, a ugibanj, da je prestala že ogromno lepotnih posegov, od povečanja prsi pa do posegov na obrazu, kar ni in ni konca. Zato se je Courtney odločila vsemu temu narediti konec sama in dokazati, da je na njej prav vse naravno. Verjamete?

18-letna Courtney Stodden, ki je pozornost medijev vzbudila najprej s poroko z 52-letnim Dougom Hutchinsonom in kasneje še z nastavljanjem fotoaparatom in razkazovanjem svojih oblin, se je odločila s pomočjo plastičnega kirurga z Beverly Hillsa dr. Marca Manija dokazati, da je njeno telo 100-odstotno naravno. "Ljudje pravijo, da sem si dala popraviti nos, ustnice, ličnice ... praktično vse," ob tem pravi 18-letnica in dodaja, da nič od tega ni resnično.

H kirurgu je prišla na pregled s popolnim make upom in rdečo šminko na ustnicah ter platinastimi lasmi, dr. Mani pa je najprej pregledal njen obraz ... Da je lahko normalno privzdignila obrvi, je bil že prvi dokaz, da se je nož lepote še ni dotaknil, prav tako pa je normalno tudi gibanje mišic v njenih licih. "Cortneyjin nasmeh je izjemno lep in še kako naraven," zatrjuje dr. Mani. "Njene ustnice so naravne in normalne velikosti. Včasih je razvidno, da se je nekdo operiral, če uporabi preveč polnila. No, Courtney tega zagotovo ni storila."

Čeprav je stara šele 18 let, jo nekateri obtožujejo tudi liftinga obraza. Ker pod njeno brado ni nobene brazgotine, ki bi kazala na liposukcijo, očitno tudi tega posega ni prestala. "Pregledal sem vsa področja njenega obraza, ki bi lahko izdajala morebitne plastične posege. Več kot očitno je, da ni imela še nobene lepotne operacije," zaključuje dr. Mani.

Nedavno pa je Courtney s pomočjo nekega drugega kirurga dokazala tudi, da so naravne njene prsi. Dr. Gabriel Chiu je julija lansko leto za RadarOnline.com povedal: "Moje strokovno mnenje je, da Courtney Stodden nima vsadkov. Njene prsi so popolnoma naravne."

Kaj pa vi menite, je njeno telo res naravno ali so njene obline in obraz rezultat odličnega dela kirurgov?

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400