Moskisvet.com
seks

Novice

Bizarno: 'Med spolnostjo žene ne glejte v obraz!'

N.J.
29. 10. 2015 13.45
15

Gre za nasvet za spolnost, ki ga je na spletni strani BiblicalGenderRoles.com, za katero trdijo, da je krščanska, objavil Larry Solomon.

protest
protest FOTO:

Šlo naj bi za preventivni ukrep, s katerim bi se lahko moški izognil sindromu zavrnjenosti. Kot piše, se moški, ki med spolnim odnosom na ženinem obrazu vidi izraz nezadovoljstva, lahko počuti zavrnjenega. To naj bi bil tudi način, kako ohranjati zanimanje in ostati vzburjen, čeprav izraz ženske pove vse prej kot to, da uživa.

seks
seks FOTO: Profimedia

Kot še pojasnjuje avtor objave, je najpomembneje to, da se 100-odstotno osredotočimo na žensko telo, kar naj bi privedlo do maksimalnega užitka, »ljubezni do žene in njenega obraza pa ne smemo povezovati z grehi,« še dodaja. Svoje mnenje podkrepi s primerjavo z Meduzo, mitološkim likom ženske, ki ima namesto las kače, Če bi jo moški gledal v obraz, bi okamenel. »O svoji ženi b morali razmišljati kot o meduzi,« piše. Solomon je sicer v preteklosti že razburjal javnost z neko drugo objavo, v kateri je trdil, da bi morala ženska, ki si želi oddahniti od seksa, za to ponižno prositi svojega moža, saj da njeno telo pripada njemu.

Verjetno ni treba posebej poudarjati, da je moški spregledal verjetno najpomembnejše dejstvo: da so ženske že dolgo enakopravne moškim in da se lahko same odločajo, kaj bodo počele in česa ne. In če so med spolnostjo na njenem obrazu prisotne razne grimase, izrazi nezadovoljstva inrazočaranja, potem je verjetno najbolj, da se razideta, saj to pove le eno: da ste v postelji obupni!

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497