Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Na dan prišla njena strogo varovana skrivnost!

S.C.
12. 11. 2012 11.20
1

Šarmantni igralec je večkrat poudaril, da prisega na naravno lepoto in je strogo proti kakršnim koli lepotnim posegom, zato zagotovo ni bil ravno najbolj vesel, ko je na dan prišla skrivnost njegove lepe spremljevalke.

51-letni George Clooney in 33-letna Stacy Keibler sta že dobro leto zaljubljena do ušes. "Nikoli nisem maral žensk, ki so obsedene z lepoto, ona pa mi je delovala naravna in me je pritegnila, ker je športnica," je priznal šarmantni igralec, ki se je zato na svojo lepo spremljevalko razjezil že, ko si je omislila lasten solarij. A Stacy očitno ni tako naravna, kot deluje na prvi pogled. V javnost je namreč prišla njena strogo varovana skrivnost, v tajnosti je namreč hodila na injekcije botoksa, saj so jo začele motiti gubice okoli oči. Zakaj si je poseg privoščila oziroma zakaj je to tajila pred svojim najdražjim, ni znano, bi pa bilo zanimivo videti Clooneyjev odziv, ko je zadeva prišla v medije. Upajmo, da to ne bo skrhalo njunega odnosa, saj sta res "luštkan parček".

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497