Moskisvet.com
Elon Musk in Amber Heard

Novice

Musk igralki podaril Teslo in jo menda ozvočil

A.P.
03. 08. 2020 12.24
0

Ameriško igralko Amber Heard zadnja leta povezujemo z osebno dramo oz. njenih propadlim zakonom z igralcem Johnnyjem Deppom, s katerim javno pereta umazano perilo in med seboj obračunavata na sodišču. Potem ko se je njun zakon klavrno končal – Heardova Deppa obtožuje fizičnega in psihičnega nasilja – je bila v zvezi z Elonom Muskom, ki pa naj bi bil bo besedah igralčine mame pravi ''control-freak'', Depp pa v primerjavi z njim pravi angelček.

Ustanovitelj Tesle Elon Musk naj bi Amber Heard, s katero se je razšel leta 2017, podaril Teslo, v katero pa naj bi po pričevanju njene pokojne mame Paige namestil prisluškovalno napravo. To trditve je Deppovim odvetnikom predložila Jennifer Howell, (bivša) tesna prijateljica in nekdanja šefica Heardove mlajše sestre Whitney Henriquez, ki je bila tudi zaupnica njune mame Paige, ki je umrla maja letos stara 63 let. V izjavi, ki jo je podala pod prisego, je med druim dejala, da ji je Paige zaupala, da je Musk Amber podaril Teslo oz. več le-teh (ni znano koliko), Amber pa je kasneje ugotovila, da so bile ozvočene. Paige je Muska opisala kot ''control-freaka'', Johnny Depp pa da je bil v primerjavi z njim pravi angelček oz. svetnik in si je želela, da bi se pobotala. Howellova je med drugim pojasnila tudi razlog za razhod Johnnyja in Amber. Paige naj bi ji dejala, da je ta bila njena hčerka nasilna in čustvena in je Johnnyja tako zelo ljubila, da se ni mogla kontrolirati.

Amber Heard in Johnny Depp še v srečnih časih.
Amber Heard in Johnny Depp še v srečnih časih. FOTO: AP
Mislila sta, da otrok pride skupaj s poroko
Preberi še
Mislila sta, da otrok pride skupaj s poroko

Whitney po drugi strani trdi, da so navedbe Howellove ''bizarne'' in ''popolna izmišljotina'', s Heardova pa sta zgroženi posebej zato, ker je vpletla njuno pokojno mamo. Kot popolno izmišljotino so navedbe Howellove označili tudi Muskovi predstavniki in dodali, da Amber o njem misli samo najboljše. Prav tako je Musk pred dnevi zanikal, da naj bi imel spolne odnose z igralko, ko je bila ta še poročena z Deppom. ''Zagotovo nikoli nisem imel skrivnega razmerja z Amber, medtem ko je bila poročena z Johnnyjem. To je popolnoma napačna informacija,'' je dejal Musk.

Amber Heard in Elon Musk  sta bila dolgo le tesna prijatelja, prijateljstvo pa je nato preraslo v ljubezen, ki pa ni dolgo trajala.
Amber Heard in Elon Musk sta bila dolgo le tesna prijatelja, prijateljstvo pa je nato preraslo v ljubezen, ki pa ni dolgo trajala. FOTO: Profimedia
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376