Moskisvet.com
Ženo je zamenjal za njeno prijateljico. Se je odločil pravilno?

Novice

Mu je že žal, da jo je zapustil?

U.S.
10. 05. 2013 08.14
9

Bivša soproga nogometaša Rafaela van der Vaarta je zapeljivo nastavljala svoje telo med poziranjem za novo kolekcijo spodnjega perila. Zlobneži namigujejo, da je s seksi poziranjem svojemu bivšemu možu želela pokazati, kaj je v resnici zapustil.

Ženo je zamenjal za njeno prijateljico. Se je odločil pravilno?
Ženo je zamenjal za njeno prijateljico. Se je odločil pravilno? FOTO: Twitter
Čeprav mnogi namigujejo, da je pristala na seksi fotografiranje v spodnjem perilu, kasneje pa še v kopalkah, zgolj zato, da bi svojemu bivšemu možu, nogometašu Rafaelu van der Vaartu dokazala, da še ni za 'staro šaro', po tem ko jo je zapustil in zamenjal z njeno najboljšo prijateljico, lepa Sylvie zatrjuje, da temu ni tako. Vrnila se je k modi, svoji ljubezni, ki jo je zadnja leta na žalost precej zanemarjala. Danes pravi, da to močno obžaluje, saj ji je žal, da je svoj čas posvečala zakonu, ki je potem čez noč razpadel, in ne tistemu, kar si je po tihem želela.

Pogrešala je medijski svet

"Moj talent je vodenje. Sem vsestranska, zabavna. Pravzaprav nočem početi ničesar drugega," je razkrila med enim zadnjih intervjujev. Živahna Nizozemka je prepričana, da je dovolj dolgo podrejala vse svoje sanje zgolj in samo možu, ki zanjo ni imel velikega posluha. Zdaj tega ne bom več počela. Sebe ne bom več zapostavljala, je odločena lepotička, ki je že večkrat dokazala, da se tudi pred mikrofonom odlično znajde.

Zdaj je nastopil njen čas!

Njenemu medijskemu pojavljanju naj bi dlje časa nasprotoval sloviti nogometaš Rafaela van der Vaarta. Postavil naj bi ji celo ultimat, ali on ali njena kariera. In če se je dlje časa res odpovedovala tistemu, kar ji je bilo skoraj tako pomembno kot ljubezenska sreča, je zdaj prepričana, da je nastopil njen čas. Na svojega sina pri vsem tem ne bo pozabila, to si je obljubila. On je njena sreča in zanj si bo vedno vzela čas, je še zatrdila postavna mamica.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497