Moskisvet.com
homoseksualki

Novice

Možu priznala, da je lezbijka, on njej ...

J.V.
03. 10. 2013 09.03
6

David in Cat Kaufman sta zagotovo zakonski par z najbolj bizarno zgodbo, kar smo jih kdaj slišali. Po dvajsetih letih zakona je ona spoznala, da je lezbijka, on pa, da je moški, ujet v žensko telo, ki so mu všeč ženske.

Njuna ljubezen se je začela popolnoma vsakdanje: bila sta najboljša prijatelja in nikoli se nista prepirala. Toda to, kar je na prvi pogled izgledalo kot popoln zakon, se je na koncu izkazalo kot velika laž. Oba sta namreč drug pred drugim varovala veliko skrivnost in jo bila pripravljena priznati šele po dveh desetletjih.

Priznala je, da so ji všeč ženske

David Kaufman, ki je imel pred poroko s Cat za seboj že dva propadla zakona, je namreč moški, ujet v žensko telo, ki so mu všeč ženske. Svojo pravo spolno usmerjenost pa je pred možem skrivala tudi Cat. „Bila sem nervozna, toda morala sem priznati, da sem lezbijka. Medtem pa me je on popolnoma šokiral s priznanjem, da je transseksualec. Rekel mi je, da ni gej, ampak ženska, ki ima rada moške,“ je o svojem možu, ki je svoje ime spremenil v Daniela, povedala Cat. „Globoko v sebi je ona še vedno oseba, s katero sem se poročila. Po osebnih priznanjih sva ostala najboljša prijatelja,“ pravi Cat in dodaja, da se nikoli nista uradno ločila, le ločeno živita.

Moški, ujet v žensko telo

Medtem pa David (zdaj Daniela) priznava, da je v sebi vedno vedel, da si želi postati ženska. V otroških letih se je na skrivaj pogosto oblačil v ženska oblačila. „To je neverjetno, počutim se fantastično. Tako dobro je biti ženska,“ pravi zdaj in razkriva, da si je v najstniških letih večkrat poskušal vzeti življenje, ker se je počutil ujetega v moško telo. „Nisem gej moški, ampak ženska, ki so ji všeč moški. To je razlika.“


 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497