Moskisvet.com
Mož jo je pretepel in zlasal pred vsemi, ker se je nastavljala njegovemu prijatelju.

Novice

Drgnila se je ob prijateljevega korenjaka, zato jo je pretepel!

U.S.
05. 04. 2013 15.58
133

Čeprav na splošno velja pravilo, da moški varajo zaradi seksa, ženske pa zaradi ljubezni, to ne drži v vseh primerih. Eden od dokazov, da je tako, je videoposnetek ženske, ki jo je moški, potem ko jo je zalotil, da je odkrito zapeljevala njegovega prijatelja, brutalno pretepel in zlasal.

Mož jo je pretepel in zlasal pred vsemi, ker se je nastavljala njegovemu prijatelju.
Mož jo je pretepel in zlasal pred vsemi, ker se je nastavljala njegovemu prijatelju. FOTO: You Tube

Pohotna ženska iz videoposnetka, ki te dni kroži po spletu, je več kot očitno želela poskusiti nekaj novega. Očitno tisto, kar ima doma, predobro pozna ali pa je že vsega naveličana, zato je izkoristila priložnost, medtem ko njenega dragega ni bilo ob njej, in zapeljivo zaplesala ob njegovem prijatelju. Ko je že vse kazalo na to, da bo ostalo samo pri plesu, je temnolaska nastavila zadnjico in se s hrbtom obrnjena proti moškemu podrgnila ob njegovo "premoženje".

Pobesneli mož jo je zlasal pred vsemi

Moški, ki je bil zaradi odkritega zapeljevanja prijateljeve izbranke kar malce zmeden, se je nato vživel v dogajanje in samo vprašanje je, kako bi se razpletlo, če ju ne bi zmotil njen partner, ki je zaradi neprimernega obnašanja svoje izbranke povsem izgubil živce. Žensko je brutalno pretepel in odvlekel do avta, kjer je nadaljeval pretepanje.

Bi ji vi pomagali?

Očividci so dogajanje spremljali z odprtimi usti, le redki pa so se odločili, da bodo nesrečni ženski pomagali. In kaj bi v takšnem primeru storili vi?

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (133)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497