Moskisvet.com
Hilary Duff in Matthew Koma

Novice

Šel je na vazektomijo: 'Bilo je bolje kot pri zobozdravniku'

E.R.
16. 03. 2024 02.00
2

Glasbenik Matthew Koma, mož slovite igralke Hillary Duff, ki je trenutno v veselem pričakovanju, se je odločil za vazektomijo.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ameriška igralka Hilary Duff (36) in njen mož Matthew Koma (36) trenutno pričakujeta tretjega skupnega otroka, on pa se je odločil za vazektomijo. Svoje vtise iz bolnišnice je glasbenik delil z oboževalci na Instagramu. 

Matthew se je slikal na dan operacije in v objavi zapisal: "Danes bom imel vazektomijo."

Matthew Koma na družbenih omrežjih delil novico o vazektomiji.
Matthew Koma na družbenih omrežjih delil novico o vazektomiji. FOTO: Instagram

Nato je objavil še fotografijo iz bolnišnice, na kateri z nasmehom na obrazu pozira v bolniški halji, potem pa razkril še, kako je potekal poseg. 

To je bil odličen motiv, da se je spravila nazaj v formo
Preberi še
To je bil odličen motiv, da se je spravila nazaj v formo

"Iskreno povedano, sploh ni slabo. Zagotovo je boljše od obiska zobozdravnika. 10/10, priporočam," je zapisal ob fotografiji, na kateri pozira v spodnjicah. Razkril je tudi, da se je zaradi anestezije počutil, kakor da bi bil zadet.

Po operaciji je ponj prišla žena Hilary. 

Hilary Duff in Matthew Koma s hčerkama
Hilary Duff in Matthew Koma s hčerkama FOTO: Profimedia

Matthew in lepa igralka sta se poročila leta 2019, že imata sina Banksa (5) in hčerko Mae (2). Decembra je igralka razkrila, da je ponovno noseča. Hilary ima iz prejšnjega zakona z Mikom Comriejem tudi sina Luco (11).

Priljubljena igralka se pripravlja na četrto materinstvo
Preberi še
Priljubljena igralka se pripravlja na četrto materinstvo

 Hilary Duff tudi na VOYO

Na VOYO si lahko kjerkoli in kadarkoli ogledate romantično dramo Uporniška Greta (Greta), v kateri je slavna lepotica upodobila glavni lik, Greto. Potem ko se njena mama Karen že četrtič poroči, se 17-letna Greta, ki je na lastne oči videla svojega očeta storiti samomor, popolnoma zavleče vase. Na dan pride njena uporniška narava, zato se mora nazadnje preseliti k babici Katherine in dedku Josephu. Čeprav Greta trdi, da se bo ubila, se nazadnje zaljubi v kuharja Julieja, s katerim delata v bližnji restavraciji. Toda glede na to, da je Julie prestopnik, nista Katherine in Joseph prav nič navdušena nad njim. Ko se nekega dne s starimi starši odpravi na jadrnico, se Greta odloči, da bo naredila samomor.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.24sata.hr

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382