Moskisvet.com
kelly

Novice

Moški jo obožujejo, ženske ji zavidajo: uganete, koliko je stara?

N.J.
12. 08. 2015 12.04
26

Ob pogledu na nekdanjo manekenko Kelly Bensimon morda številne ženske kar zelenijo od zavisti, moški pa si na njej mirno spočijemo oči. Razlog? 'Tetka' je pač hudo seksi!

Kelly Bensimon šteje 47 pomladi in je mamica dveh deklet, starih 15 in 17 let. Temnolaska menda redno in veliko telovadi, rezultat pa je čvrsto telo, kakršnega nimajo niti številne precej mlajše predstavnice nežnejšega spola. Verjetno se strinjate, da je za svoja leta čudovita!

Kelly je sicer zaslovela pred štirimi leti, ko je nastopila v šovu The Real Housewives Of New York City, zdaj pa piše kolumne za različne medije in ima svojo linijo nakita. V prostem času se menda rada zadržuje na plaži, sicer pa vsak dan vsaj 20 minut nameni krepitvi mišic in pazi na prehrano: njena prehrana vsebuje veliko beljakovin, popolnoma se je odpovedala nasičenim maščobam, sladkorju, alkoholu, soli, oreščkom in kofeinu.


Če ta članek morda bere kakšna ženska, naj povemo, da je Kelly pred časom za Fox News izdala recept za vitkost: pametno sestavljeni jedilnik in razporeditev hrane v tri glavne obroke (namesto ves dan po malo). Kot primer zajtrka je navedla sok iz brokolija, ohrovta, mete, peteršilja, limoninega soka in vode, njeno kosilo je recimo sestavljeno iz rjavega riža, piščanca in zelenjave, za večerjo pa si privošči pusto belo meso ali rakce s špinačo in limoninim sokom. Vsak dan vsaj 20 minut kolesari, če obišče katero izmed skupinskih vadb, pa sta to pilates ali joga.

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497