Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Znova dokazala, da je brez prave konkurence!

U.S.
08. 04. 2013 13.16
3

Vse več slavnih zvezdnic izkoristi prosti čas za oddih na kakšnem od karibksih otočkov. Tako si je nekajdnevne počitnice privoščila tudi slavna Nicole Richie, ki je uživala na karibskem otočku St. Barts. Da bi bile počitnice karseda sproščujoče, je svoja otroka pustila doma. Miru pa ji vseeno niso dali paparaci, ki so zvezdnici sledili na plažo.

Zvezdnico Nicole Richie so paparaci ujeli v objektiv, ko se je v družbi prijateljic, med njimi je bila tudi igralka Jessica Alba, zabavala na vročem soncu. Očitno je njen mož Joel Madden, s katerim ima Nicole 4-letno hči Harlow in 3-letnega sina Sparrowa, prevzel skrb za malčka, medtem ko si je slavna mamica vzela čas za nekajdnevni oddih. A svojega miru ni v celoti našla, saj so ji bili nadležni paparaci ves čas za petami. In dobili so tisto, kar so iskali, vroče fotografije mladih mamic v kopalkah.

Divje življenje zamenjala za družino in kariero

Posvojena hči pevca Lionela Richieja je bila svoj čas znana le po nepozabnih zabavah, ki si jih je privoščila v družbi najboljše prijateljice Paris Hilton. Svoje dogodivščine sta delile z oboževalci v resničnostnem šovu Simple Life, ki so ga predvajali tudi na naši televiziji. Nicole se je kasneje za razliko od bogate dedinje povsem umirila in zaživela družinsko življenje s svojim možem. Kasneje je ustanovila tudi svojo modno kolekcijo oblačil House of Harlow, ki niza uspeh za uspehom.

Izbrala črne bikinke ...

Po vseh uspehih, ki jih dosega, in neprestani skrbi za družino, si je zdaj tudi Nicole privoščila nekajdnevni oddih, kjer si je napolnila baterije in se pripravila na nove izzive. Na plaži je v majhnem črnem bikiniju praktično ni bilo mogoče spregledati. Se strinjate?

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382