Moskisvet.com
Morgan Freeman

Novice

Morgan Freeman hudo bolan: 'Občasno kar stoka od bolečin'

M.S.
03. 02. 2024 05.00
0

Nedavno smo poročali o 86-letnem igralcu Morganu Freemanu, ki so ga kamere ujele v New Yorku, pri čemer je mnoge oboževalce močno prestrašil zaradi očitne oslabelosti. Kljub temu je predstavnik igralca pomiril javnost glede Freemanovega zdravja in poudaril, da je igralec v dobrem zdravstvenem stanju.

Še nedolgo nazaj smo poročali o 86-letnem igralcu Morganu Freemanu, ki so ga kamere ujele v New Yorku. Mnoge oboževalce je hudo prestrašil, saj je igralec deloval precej oslabel. Igralec je povzročil veliko zaskrbljenosti, ko se je s težavo sprehajal po mestu in potreboval pomoč pri vstopu v avtomobil. Po spletu je hitro zaokrožilo veliko komentarjev, ki so izrazili hudo zaskrbljenost glede igralčevega zdravstvenega stanja. Kmalu zatem se je oglasila igralčeva ekipa in potolažila oboževalce glede Freemanovega zdravja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Slavni igralec hudo bolan, a bolezen skriva
Preberi še
Slavni igralec hudo bolan, a bolezen skriva

Predstavnik igralca pa je pomiril javnost glede Freemanovega zdravja in izjavil, da je igralec zdrav. Igralec se bori z fibromialgijo, ki povzroča bolečine, okorelost, utrujenost in depresijo. Bolezen naj bi izvirala iz skoraj smrtonosne prometne nesreče, ki se je zgodila leta 2008. Nesreča je med drugim povzročila paralizo leve roke, zaradi česar igralec nosi kompresijsko rokavico.

Morgan Freeman
Morgan Freeman FOTO: Profimedia
Morgan Freeman razkriva, zakaj vedno nosi ta kos nakita
Preberi še
Morgan Freeman razkriva, zakaj vedno nosi ta kos nakita

Pred leti je revija Esquire poročala, kako se Morgan še vedno spopada s hudimi bolečinami leta po nesreči. "Vsake toliko časa se prime za levo ramo in stoka od bolečine. Boli ga pri hoji, med mirovanjem, pri vstajanju s kavča ter ob napačnem koraku. Kljub hudi bolečini pa igralec svojega trpljenja ne izpostavlja v javnosti."

Morgan Freeman
Morgan Freeman FOTO: Profimedia
Žalosten razlog, zakaj Morgan Freeman nosi rokavico
Preberi še
Žalosten razlog, zakaj Morgan Freeman nosi rokavico

Vse oboževalce igralca Morgana Freemana čaka komedija Ko se vrne sreča danes, v soboto, 3. februarja, ob 22:35, na POP TV. Monte Wildhorn je nergav alkoholik in pisatelj. Zaradi prometne nesreče je pristal v invalidskem vozičku, njegova žena pa je v nesreči umrla. Nečak Henry ga čez poletje odpelje v kočo ob jezeru, kjer naj bi Monte ponovno začel ustvarjati. Njegovo edino delo je, da mora skrbeti za lastnikovega psa in se prenehati smiliti samemu sebi. Ko spozna čedno sosedo Charlotte, mater treh odraščajočih hčerk, ki je velika ljubiteljica klasične glasbe in klavirja, Monte v sebi spet začuti pozitivno čustvo in ustvarjalni navdih.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: Marca in Distractify

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390