Moskisvet.com
Belen

Novice

Spet je pokazala preveč!

K.Š.
24. 03. 2012 08.34
9

<b>Pa smo spet tam … Seksi Argentinka Belen Rodriguez je spet v središču pozornosti. No, bolje rečeno kar v središču mesta, kjer je posredno ‘zakrivila’ kar nekaj nesreč.</b>

Vroča Argentinka Belen Rodriguez
Vroča Argentinka Belen Rodriguez FOTO:

Oglaševalske agencije so se zelo potrudile in v središču Milana postavile kar nekaj ogromnih plakatov, na katerih je pomanjkljivo oblečena Belen Rodriguez. In čeprav vroča Argentinka, ki je letos navduševala tudi na sanremskem odru, dejansko ne pokaže svojega ‘metuljčka’, se prav zaradi nje vrstijo avtomobilske nesreče … In to skoraj vsak dan.

Težava pa ni le v tem, da je na plakatu super seksi lepotica, ki vabljivo gleda, temveč da je kar nekaj plakatov dejansko postavljenih ob ovinke. Nek uporabnik Facebooka je na svojem profilu zapisal: "Kako naj izpeljem ovinek, če je pred menoj krasna lepotica, ki strmi direktno vame? Še sam Valentino Rossi bi šel kar naravnost in končal v kakšni izložbi. Zakaj postavljajo take plakate na tako neprimerna mesta?! In kaj naj rečem še o svoji ženi, ki ves čas grdo gleda? Najbolje bi bilo, da te plakate čim prej dajo kam drugam, ker so nesreče že nekaj vsakdanjega!"
Glede na to, da kar nekaj italijanskih medijev poroča o tem, da je za porast manjših nesreč v središču mesta kriva Belen, seveda prebivalci od oblasti pričakujejo, da bodo lepo Argentinko čim prej ‘odstranili’.

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400