Moskisvet.com
Monika Bagarova - 1

Novice

Monika ve, kako pritegniti pozornost!

J.V.
06. 09. 2013 14.58
4

Češka pevka in manekenka Monika Bagarova se je udeležila lepotnega tekmovanja, ki se je odvijal v Pragi in s svojo izbiro obleke pritegnila vso pozornost. Globoki dekolteji so zadnje čase očitno postali trend med zvezdnicami po celem svetu in Monika je vsekakor zmagovalka med njimi. Njen dekolte je segal vse do popka in le komaj zakrival njene bradavičke.

Monika Bagarova - 2
Monika Bagarova - 2 FOTO: Profimedia

Uau, kakšna lepotica, so verjetno mislili mnogi, ko so na modnem dogodku v Pragi zagledali temnolaso pevko Moniko Bagarovo. Če je bila še pred nekaj dnevi mnogim nepoznana, se bo to sedaj zagotovo spremenilo. Češka pevka je za to posebno priložnost namreč izbrala obleko, ki je obračala glave. Na ogled je postavila vse svoje čare in z dekoltejem kot ga še nismo videli postala zvezda večera. Njene sočne in jedre prsi so bile skoraj popolnoma razgaljene in Monika si je morala ves večer popravljati obleko, da ta ni razkrila tudi njenih bradavičk.

Monika Bagarova - 3
Monika Bagarova - 3 FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578