Moskisvet.com
Joanna Krupa - 3

Novice

Modrčki očitno niso v modi ...

N.J.
31. 03. 2014 10.51
2

Da se seks prodaja, ni nič novega. Tega se seveda zavedajo tudi zvezdnice, še posebej pa Joanna Krupa, ki ob vsaki priložnosti rada kdaj pokaže več, kot bi lahko. Na nedavni dobrodelni prireditvi se je tako pojavila v prosojni obleki, pod katero ni nosila modrčka ...

Humanitarna organizacija Humana Society of the United States je praznovala 60-letnico obstoja, ob tej priložnosti pa so v Los Angelesu organizirali gala prireditev, na kateri so zbirali sredstva v dobrodelne namene.

Med povabljenimi je bila tudi 34-letna 'reality' zvezdnica Joanna Krupa, ki je zaslovela z vlogo v resničnostnem šovu The Real Housewives of Miami. Lepotica, ki je znana po svojih provokacijah in provokativnem slogu oblačenja, se je na prireditvi pojavila v prosojni obleki, pod katero ni nosila modrčka. Skozi tkanino sta tako zevali njeni z lepilnim trakom polepljeni bradavički, nad čemer pa prisotni, z izjemno fotografov, niso bili najbolj navdušeni. Menili so namreč, da bi si lahko za na dobrodelno prireditev omislila kakšno bolj konzervativno opravo.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497