Moskisvet.com
seks v parku

Novice

Divje sta seksala v parku, policisti so ju gledali

J.V.
24. 07. 2013 08.05
10

Mladoporočenca se nista dala motiti med njunim prvim seksom kot poročni par, ki sta si ga privoščila kar sredi javnega parka. Zmotili ju niso niti možje v modrem, ki so se parkirali zraven in uvidevno čakali, da prenehata s svojim početjem in se oblečeta. Ko sta se še naprej nemeneč se za policiste predajala strastem, so ti postali nekoliko nestrpn, par pa je svojo poročno noč preživel za zapahi.

Seks na javnem mestu je za nekatere pare nekaj popolnoma običajnega in policisti v Ameriki se vsakodnevno soočajo s pari, ki se strastem predajajo na javnih mestih, kljub temu, da je to z zakonom prepovedano. Eden izmed teh parov sta tudi Miaya in Saint Ramirez, ki očitno nista mogla počakati, da bi prišla do njune sobe. Potem ko sta si izmenjala zaobljube in prstana, sta se 31-letnica in njen 8 let mlajši mož odločila, da si prvi poročni seks privoščita v bližnjem parku pod drevesom.

Med seksom so ju zalotili policisti

Med prepovedanim dejanjem so ju ujeli možje v modrem in se parkirali zraven njiju ter jima najprej dali nekaj minut, da bi se oblekla, ker pa se mladoporočenca nista prav nič ozirala na njih in še naprej veselo seksala, so ju na koncu morali aretirati in ju odpeljati na policijsko postajo. "Miaya je imela slečene hlače in razgaljeno zadnjico in se je po Saintu gibala gor in dol,“ je zapisano v policijskem poročilu. Policist jima je dvakrat ukazal naj nehata seksati preden sta se končno ločila. Ko ju je prosil naj se oblečeta, sta mu v smehu pojasnila, da sta seksala, ker sta se pravkar poročila. Parček je pred nekaj dnevi na svoje družabno omrežje objavil posnetek poroke, ki se je nekaj ur pred incidentom zgodila v parku in so se je udeležili njuni prijatelji in družinski člani.

Medene tedne preživljata v zaporu

In kar je še najhujše, motilo ju ni niti dejstvo, da se je le nekaj metrov stran v parku igrala Miayina 5-letna hčer, priča dogodku pa so bili tudi obiskovalci bližnjega bazena. Zakoncema sedaj grozi do šest mesecev zapora zaradi neprimernega obnašanja v javnosti ter ju čaka zagovarjanje pred sodnikom. Ker sta oba že priznala krivdo, bosta medene tedne preživela za zapahi, po 30 dneh pa bo sodnik odločal o njuni nadaljnji usodi.
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400