Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Ojej! Kako mu je pa to uspelo?!

S.R.
30. 11. 2011 13.33
11

Vsake toliko časa nadobudnim voznikom uspe povzročiti kakšno nenavadno nesrečo, za katero si niti predstavljati ne moremo, kako se je zgodila. To je pred kratkim uspelo tudi mlademu Nemcu, ki je s svojim športnim avtomobilom pristal kar na skali.

Gre za nesrečo, ob kateri bi večina najprej najbrž pomislila na kako igro, kot je na primer Grand Theft Auto, pri kateri lahko z avtomobilom pristanemo skoraj kjer koli. Helmut Schmidt iz Hagenburga v Nemčiji je dokazal, da je mogoče tudi v resničnem življenju povzročiti precej nenavadne in že kar malce smešne prometne nesreče.

In kaj je uspelo mlademu Nemcu?
25-letniku je uspelo hondo S2000 spraviti na precej veliko skalo. Kot je policiji pojasnil po nesreči, ni vozil prehitro, a ga je kljub temu trikrat zavrtelo okoli lastne osi, svojo pot pa je končal na skali, ki je ležala ob cesti. Policija je javnosti sporočila, da jo je Helmut odnesel z le nekaj praskami in modricami ter seveda s precej ranjenim ponosom.
Kako in zakaj se je skala pravzaprav znašla ob cesti, je najbrž vprašanje za lastnika bližnjega doma, ki se mu velike skale očitno zdijo primeren vrtni okras. Če sklepamo na podlagi fotografije, Schmidtov avtomobil ni bil preveč poškodovan, pa tudi sam voznik ni bil huje poškodovan, tako da lahko le upamo, da ga je nenavadna nesreča vsaj naučila malce bolj umirjene vožnje.

Svoje mnenje lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400