Moskisvet.com
Mislili, da je magična goba, toda bila je ... - 2

Novice

Mislili so, da je magična goba, toda bila je ...

M.J.
20. 06. 2012 11.18
37

Novinarska ekipa neke kitajske televizijske postaje je naredila prispevek o gobi, za katero so meščani mislili, da ima čarobno moč. Temu so verjeli tudi novinarji. Poglejte, kaj so v resnici posneli.

Ko so meščani neke kitajske vasi v gozdu našli umetno vagino, narejeno iz gume, so bili popolnoma navdušeni. Domnevali so namreč, da so našli magično gobo, za katero so verjeli, da omogoča nesmrtnost.

Podobnost z vagino ni zgolj naključna.
Podobnost z vagino ni zgolj naključna. FOTO: YouTube

Krajani so o najdbi takoj obvestili novinarje, čudežno gobo pa je posnela tudi novinarska ekipa lokalne televizijske postaje. Medtem ko so "gobo" snemali, kako plava v vodi, je novinarka poročala, da gre za redko vrsto gobe, ki raste pod zemljo, zaradi česar naj bi jo bilo tudi izredno težko najti. "Ko je car Čin Ši Hvang iskal skrivnost, ki bi mu omogočala nesmrtnost, je našel prav to vrsto gobe," je poročala novinarka.
Po objavi videoposnetka so v uredništvo klicali številni gledalci, ki so novinarki želeli sporočiti, da ne gre za nobeno gobo, temveč za umetno vagino. Televizijska postaja se je gledalcem takoj opravičila. "Naš prispevek je sinoči vse nasmejal. Žal nam je zaradi neprijetnosti in zmote," so poleg ostalega zapisali v opravičilu.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (37)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497