Moskisvet.com
Luka in mama

Novice

Ravno je postala babica, počne pa to

M.S.
08. 12. 2023 07.24
0

Pred dnevi se je njen sin Luka Dončić razveselil rojstva hčerke Gabriele, Mirjam Poterbin pa se te dni mudi v Sloveniji.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Mirjam Poterbin se mudi v Sloveniji.
Mirjam Poterbin se mudi v Sloveniji. FOTO: Instagram story

Skoraj 50-letna kozmetičarka in podjetnica Mirjam Poterbin, ki je bolj znana kot mama Luke Dončića, se je kljub dejstvu, da je nedavno prvič postala babica, potem ko sta Anamaria Goltes in njen Luka pretekli vikend postala starša hčerki Gabrieli, odpravila v Slovenijo, kjer so jo čakale obveznosti, saj se je udeležila in sodelovala na premierni gledališki predstavi njene bližnje prijateljice Rebeke Dremelj. Anamaria se je medtem že vrnila iz porodnišnice in zagotovo Mirjam v bodoče čakajo starostarševske obveznosti.

Mirjam in njen nekdanji partner Saša Dončić sta pred leti bila spor glede skrbništva sina in njegovih pogodb, vsak pa si pripisuje zasluge za Lukov uspeh. Mirjam je trenutno lastnica podjetja LD7, ki trži izdelke, ki nosijo ime njenega 24-letnega sina, ki že šesto leto igra v ligi NBA in še naprej premika mejnike. 

On je slaven nogometaš, ona debelušno dekle, pravijo, da ga ni vredna
Preberi še
On je slaven nogometaš, ona debelušno dekle, pravijo, da ga ni vredna

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394