Moskisvet.com
Samozadovoljevanje

Novice

Ministrstvo za zdravje namesto seksa priporoča samozadovoljevanje

A.P./STA
23. 03. 2020 08.52
0

Ministrstvo za zdravje meni, da je trenutno najbolj varna oblika seksa – samozadovoljevanje.

Newyorško ministrstvo za zdravje je minuli konec tedna izdalo navodila, kako preprečiti širjenje novega koronavirusa s spolnimi odnosi, in priporoča, da je trenutno najboljše samozadovoljevanje, nato pa oseba, s katero živiš v stanovanju. Spolni odnosi zunaj gospodinjstva, kaj šele skupinski, pa niso priporočljivi.

Improvizirana vagina: kako se samozadovoljevati v karanteni
Preberi še
Improvizirana vagina: kako se samozadovoljevati v karanteni

Newyorško ministrstvo za zdravje sporoča, da je v teh časih kljub prebujanju pomladi vsak sam sebi najboljši oziroma najbolj varen spolni partner. "Masturbacija ne bo širila koronavirusa," sporoča ministrstvo in dodaja, da še posebej, če si človek opere roke z milom in vodo za najmanj 20 sekund prej in za tem.

Namesto seksa s partnerico žepni rokomet.
Namesto seksa s partnerico žepni rokomet. FOTO: Shutterstock

"Spolni odnosi v majhnem krogu ljudi najbolje preprečijo širjenje koronavirusa," nadaljuje ministrstvo, ko navaja, da je za samozadovoljevanjem najbolj varen spolni odnos z nekom v istem gospodinjstvu. Nikar pa se podajati v posteljno rekreacijo z nekomu zunaj gospodinjstva, če pa že, pa z visoko stopnjo osebne higiene in kondomi. Ministrstvo pohotnim priporoča, naj se podajo na videozmenke, pošiljanje vročih sporočil ali spletne klepetalnice.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376