Moskisvet.com
Ženska s torbo

Novice

Česa se bodo še spomnili?!

N.J.
15. 09. 2015 08.03
18

Si predstavljate, da si tudi v najbolj vročih dneh na ulici ne bi mogli več spočiti oči na dolgih nogah lepotičk v mini krilih in kratkih hlačah, dekleta pa bi se malodane kuhala pod dolgimi oblekami? Takšna poletja se menda obetajo prebivalcem ameriškega mesta Dadeville.

Ko zapiha veter - 11
Ko zapiha veter - 11 FOTO: Profimedia

Mestna svetnica v Dandevillu (v zvezni državi Alabama v ZDA) Stephanie King predlaga prepoved tako kratkih oblačil za vse ženske. »Te prepovedi bi morale veljati za vse,« je povedala Kelly. »Tako kratka oblačila mi niso všeč, saj delujejo kot spodnje perilo. Ljudje si zaslužijo spoštovanje: današnja mladina mora doumeti, kaj je prav in kaj narobe.« Ali bodo njen predlog potrdili, bo pokazal čas.

Pravila oblačenja, namenjena ženskam, naj bi bila pravzaprav ukrep iz pravičnosti do moških, ki jih prav tako čaka uredba glede tega, kako se lahko oblačijo. Član mestnega sveta Frank Goodman je pretekli mesec namreč predlagal, naj uvedejo prepoved moškim, da nosijo hlače, spuščene na boke. Takšne hlače naj bi po njegovem mnenju mladim pošiljale napačno sporočilo o tem, kaj je 'kul'.
 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497