Moskisvet.com
Michelle Hunziker

Novice

Tako je bilo, ko jo je Eros zapustil

N.J.
16. 09. 2015 08.02
8

Italijanska televizijska zvezdica švicarskih korenin Michelle Hunziker je znova spregovorila o koncu razmerja s pevcem Erosom Ramazzottijem, s katerim imata skupaj tudi hči Auroro.

Michelle Hunziker - 9
Michelle Hunziker - 9 FOTO: X17ONLINE.COM
»Ko zdaj pogledam moje hčerke v oči, je prva misel ta, naj nikoli ne trpijo. Porod nas naredi bolj občutljive, kot smo kadarkoli bile, in takšne potem ostanemo.« Glede razveze z Erosom je dejala: »Otroke travma lahko ujame kasneje, kot odmev. Treba jih je prijeti za roko, pomagati premagati bolečino, ne pozabiti, da z jezo, ki jo nosimo v sebi in skušamo udarec vrniti osebi, ki nas je prizadela, pravzaprav uničujemo svojega otroka«.

Michelle in Erosu se je v času zveze rodila hči Aurora, a pazila sta, da deklica ni čutila nobenega pomanjkanja. »Zame in za Erosa je Aurora ostala prioriteta. Vselej sva živela dovolj blizu, tako da ni imela težav, če je želela videti bodisi očeta bodisi mamo, vedno je lahko počela, kar je želela. Vedela je, da jo bom peljala k očetu, kadar si bo zaželela. On je njen idol in mora ostati njen idol. Zato mi morda zdaj tudi brez težav pove, da najine ločitve sploh ni težko prebolela.« Pranja možganov z ene ali druge strani, ščuvanja proti enemu ali drugemu in nagovarjanja pri njih ni bilo in prepričana je, da je to pripomoglo k temu, da so zadevo vsi skupaj lažje preboleli.

Michelle si zdaj streho deli s Tomasom Trussardijem, s katerim sta si lani obljubila večno zvestobo in sta menda trenutno zelo srečna. »Glede na to, da ga obkrožamo same ženske – mama, dve sestri, jaz, najini dve hčerki (2-letna Sole in 6-mesečna Celeste), moja hči in še psička, je izjemno nežen,« je dejala.
Michelle je sicer dolgo trpela zaradi konca zveze z Erosom (poročena sta bila med letoma 1998 in 2002) in je dolgo rabila, da ga je prebolela. Svoje bolečine ni prenašala na njuno hči, ki se zdaj tudi počasi prebija v medijski svet. Mnogi pravijo, da sta videti kot sestri – no, kako ne bi: Michelle je šteje komaj 38 pomladi in je videti izjemno mladostna, njena še ne 19-letna hči pa je iz dneva v dan bolj vroča ...

Eros Ramazzotti
Eros Ramazzotti FOTO: Izvajalec

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497