Moskisvet.com
Michelle in Barack

Novice

Obama: 'Michelle ne gre nikoli do konca'

Ni.J.
08. 06. 2012 10.52
21

Ameriškemu predsedniku Baracku Obami smisel za humor ni tuj. Nedavno se je na dobrodelnem dogodku za Lesbian Gay Bisexual and Transgender Leadership Council pošalil celo na račun svoje žene Michelle in njene pripravljenosti za oralni seks.

Medtem ko je na dobrodelnem dogodku za homoseksualno gibanje Lesbian Gay Bisexual and Transgender (LGBT) Leadership Council nagovarjal približno 600 podpornikov, si je ameriški predsednik Barack Obama privoščil šalo na račun svoje soproge Michelle.

Barack Obama se je pošalil na račun svoje soproge.
Barack Obama se je pošalil na račun svoje soproge. FOTO: Reuters

Sredi svojega govora se je obrnil k istospolno usmerjeni komičarki in televizijski voditeljici Ellen DeGeneres in dejal: ″Rad bi se zahvalil svoji dragi prijateljici (Ellen), ki je priznala premoč Michelle v sklecah, a mislim, da je rekla, da Michelle ni šla do konca.″ Predsednikova dvoumna izjava je med občinstvom izzvala salve smeha, vendar pa ostaja nejasno, ali je Obama nalašč dvoumno izrekel, da Michelle ni hotela iti do konca z lezbijko, ali je stavek izrekel le ponesreči in so ga le vsi napačno razumeli.

Obama je sicer v svojem 30-minutnem govoru poudaril svoje uspehe na področju izboljševanja položaja homoseksualcev, njihove pravice je izenačil z državljanskimi ter dodal, da bi vsi morali imeti enake pravice, ne glede na raso ali spolno usmerjenost.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400