Moskisvet.com
Michelle Monaghan

Novice

Vroča igralka takoj po poroki skočila v posteljo k drugemu, mož pa...

M.S.
09. 02. 2024 05.00
1

Michelle Monaghan se je v nedavnem intervjuju spominjala snemanja filma "Misija: Nemogoče 3". Igralka je delila svoje izkušnje, kako se je morala tik po poroki soočiti z izzivom snemanja intimnega prizora s Tomom Cruisom. Najbolj fascinantno je, da je bil njen mož zelo navdušen nad snemanjem in je bil po zaključku vročega prizora zelo ponosen na svojo ženo.

Ameriška igralka Michelle Monaghan se je v nedavnem intervjuju spominjala snemalnih dni filma Misija: Nemogoče 3. Igralka se je tik po poroki s Petrom Whitom leta 2005 morala soočiti z izzivom snemanja intimnega prizora z igralcem Tomom Cruisom za akcijski film. 47-letna zvezda je nedavno delila več o občutkih, ki jih je doživljala med snemanjem intimnega prizora.

Michelle Monaghan
Michelle Monaghan FOTO: Profimedia
Mislila je, da je našla mamin mikrofon, potem pa je zavibriralo
Preberi še
Mislila je, da je našla mamin mikrofon, potem pa je zavibriralo

Med intervjujem za revijo Collider je priznala, da je bilo snemanje Misije: Nemogoče 3 eno izmed najboljših filmskih izkušenj v njeni preteklosti. Igralka se je morala prilagoditi produkcijskemu urniku in je bila prisiljena opustiti načrte za medene tedne ter se takoj po poroki pojaviti na snemanju. "Spomnim se, kako sem prišla na set, kjer sva s Tomom imela snemanje intimnega prizora," je priznala igralka.

Tom Cruise in Michelle Monaghan
Tom Cruise in Michelle Monaghan FOTO: Reuters
Nosila je nesramno oprijet kombinezon, ki je pokazal vse
Preberi še
Nosila je nesramno oprijet kombinezon, ki je pokazal vse

Dodala je, da je bila neverjetno živčna zaradi snemanja vročega prizora s Cruisom, vendar je poudarila, da jo je njen mož trdno podpiral. "Moj mož mi je dejal, naj ne skrbim in naj se prepustim Tomovemu vodstvu. Dodal je, da se bom imela čudovito," je priznala 47-letna igralka. Opisala je tudi trenutek, ko se je pozneje tistega dne vrnila v hotelsko sobo, kjer jo je čakal njen mož, in skupaj sta navdušeno opravljala snemanje. "Moj mož je rekel, da je noro dobro, da sem se poljubljala s Tomom Cruisom na najinem poročnem potovanju," je v intervjuju zaupala zvezdnica.

72. podelitev zlatih globusov
72. podelitev zlatih globusov FOTO: Reuters
Še danes ga boli zavrnitev iz najstniških let
Preberi še
Še danes ga boli zavrnitev iz najstniških let

Vsi oboževalci igralke Michelle Monaghan ne zamudite akcijskega filma Nespečnost v soboto, 10. februarja, ob 19.15 na Kanalu A. V napeti akciji spremljamo policista pod krinko Vincenta Downsa, ki se pretvarja, da je umazani policist in prekriža načrte sinu zloglasnega mafijca. Da bi prikril svojo vpletenost v drzni rop, skupaj s partnerjem prevzame primer, toda po ponesrečenem poslu Vincentu ugrabijo sina. Vincent bo v eni noči skušal rešiti svojega sina, se spretno izogniti notranji preiskavi in privesti ugrabitelje pred roko pravice. Film je priredba francoskega filma režiserja Frederica Jardina.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir:  People.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382