Moskisvet.com
Michael Schumacher

Novice

Tak je Schumacher danes: 'Ni več Michael, kot smo ga poznali', trdi Jean Todt

M.S.
15. 12. 2023 13.00
3

Nekdanji šef in dober prijatelj Michaela Schumacherja, 77-letni Jean Todt, je ponudil svež vpogled v zdravstveno stanje nekdanjega nemškega dirkača, čigar zdravje je ena najbolj varovanih skrivnosti.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Mineva 10 let, odkar se je med smučanjem v francoskem Meribelu 29. decembra 2013 hudo poškodoval danes 54-letni Michael Schumacher, ki ga vse od poškodbe glave nismo videli v javnosti. Od tedaj je njegovo zdravstveno stanje zavito v tančico skrivnosti.

Michael Schumacher in Jean Todt sta spletla prav posebno vez in Francoz je še danes eden najbližjih prijateljev družine Schumacher.
Michael Schumacher in Jean Todt sta spletla prav posebno vez in Francoz je še danes eden najbližjih prijateljev družine Schumacher. FOTO: Profimedia
Michael Schumacher prepričan, da so ga skušali ubiti
Preberi še
Michael Schumacher prepričan, da so ga skušali ubiti

''Preprosto ni več Michael, kot smo ga poznali,'' je nedavno dejal nekdanji šef formule ena in Ferrarija, Francoz Jean Todt, in ponudil redek vpogled v zdravstveno stanje nekdanjega sedemkratnega svetovnega prvaka formule ena in lastnika številnih dirkaških rekordov. Za Nemca skrbi zdravniška ekipa na njegovem zasebnem posestvu v švicarski Ženevi.

Schumacher: ''To moramo sprejeti''
Preberi še
Schumacher: ''To moramo sprejeti''

''Michael je prisoten, zato ga ne pogrešam. Toda ni več Michael, kot smo ga poznali. Drugačen je, zanj pa čudovito skrbijo in ga ščitijo njegova žena in otroci. Drugačen je in imam ta privilegi, da z njim preživaljam čas. To je vse, kar morate vedeti. Na žalost je usoda hotela, da ni več Michael, kot smo ga poznali iz formule ena.''

To lepotico bosanskih korenin ljubi Mick Schumacher
Preberi še
To lepotico bosanskih korenin ljubi Mick Schumacher

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390