Moskisvet.com
Michael J. Fox in Tracy Pollan

Novice

Ves čas mu stoji ob strani, a bolni igralec bi odpustil ženi, če bi ga ta zapustila

M.S.
10. 11. 2023 10.00
0

Igralec Michael J. Fox, ki se že vrsto let bori s Parkinsonovo boleznijo, je dejal, da svoji ženi Tracy Pollan ne bi zameril, če bi ga zapustila.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Michael J. Fox in Tracy Pollan imata enega najbolj trdnih zakonov v Hollywoodu, saj sta poročena že 35 let. 62-letni igralec, ki so mu Parkinsonovo bolezen diagnosticirali davnega leta 1991, ko je bil star komaj 29 let, je nedavno dejal, kako je njegova žena ves čas skrbela zanj in ga podpirala v njegovi borbi z neozdravljivo boleznijo, ki jo je sprva v sebi zanikal. ''Zame je bilo super, ne vem, če je bilo zanjo,'' je v smehu dejal Fox v oddaji 'CBS Mornings' o njunem zakonu. ''Tracy ljubim in je izjemna oseba, ki je veliko prestala. Ima ločeno življenje od moje Parkinsonove bolezni, zato mislim, da je v redu.'' Razkril je tudi, da je s 63-letno ženo nedavno obnovil poročne zaobljube, a v isti sapi dodal, da bi jo razumel, če bi želela prekiniti razmerje, četudi mu je obljubila, da bo z njim v dobrem in slabem, v bolezni in zdravju. "Pomagala mi je na moji poti. To počne že 35 let. Vedela sva, da avtobus prihaja in da me bo zbil, nisva pa vedela, kako daleč je in kako hitro gre. Odpustil bi ji, če bi mi rekla, da želi izstopiti. Ampak tega ni storila.''

Žena slavnega nogometaša: pri 16 je vzljubil bordele, imel je fetiš na starejše ženske
Preberi še
Žena slavnega nogometaša: pri 16 je vzljubil bordele, imel je fetiš na starejše ženske
Michael J. Fox, Tracy Pollan in njun sin Sam
Michael J. Fox, Tracy Pollan in njun sin Sam FOTO: Profimedia
Je Kevin Costner omrežil 21 let mlajšo hollywoodsko igralko?
Preberi še
Je Kevin Costner omrežil 21 let mlajšo hollywoodsko igralko?

''Resnično poslušava eden drugega in eden drugemu stojiva ob strani, ko potrebujeva pomoč,'' je marca dejala Pollanova. ''Prav tako eden drugemu dava prostor, ko ga potrebujeva.'' Par se je poročil leta 1988 in imata skupaj sina Sama Michaela, dvojčici Aquinnah Kathleen in Schuyler Frances ter hčerko Esmé Annabelle. ''Tracy daje naši družini vse, kar potrebuje. Vse, kar je dobrega pri naši družini, vse, kar počnemo dobrega, je njena zasluga,'' ji je polaskal Fox, ki je danes zaradi bolezni vidno opešan in ima težave z govorom. ''Dejali so mi, da bom lahko delal le še 10 let,'' se je spomnil, ko je leta 2022 prejel humanitarno nagrado Jean Hersholt. ''Vedel sem, da se bo stanje samo še poslabšalo. Diagnoza je bila jasna, napredek bolezni pa ne. Tracy je dejala, da mi bo ves čas stala ob strani.''

Michael J. Fox se z zahrbtno boleznijo bori že več kot 30 let.
Michael J. Fox se z zahrbtno boleznijo bori že več kot 30 let. FOTO: Profimedia
Tako je bil slavni par videti pred 35 leti
Preberi še
Tako je bil slavni par videti pred 35 leti
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ameriški igralec je pred časom v pogovoru zaupal, da je vsak dan težji in da skoraj zagotovo ne bo dočakal 80. rojstnega dneva. "Ne bom lagal. Vedno težje je in vedno težje bo. Vsak dan je težji, toda kaj naj naredim. Tako pač je," je Fox dejal pred meseci, ko je tudi razkril, da je imel operacijo hrbtenice in so mu odstranili benigen tumor, ter težave z motoriko"Padanje je velika težava pri Parkinsonovi bolezni. Padanje, uživanje hrane in pljučnica. Vse te na videz nedolžne stvari te lahko pokopljejo. Zaradi Parkinsonove ne umreš. Umreš s Parkinsonovo."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382