Moskisvet.com
Michael Douglas

Novice

Izvedel je, da je v sorodu z eno najbolj seksi žensk na svetu

E.R.
08. 04. 2024 02.00
0

V šovu "Finding Your Roots" je bil tokrat glavna zvezda Michael Douglas, ki so ga rezultati krvne analize pošteno presenetili.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ena najlepših hollywoodskih igralk in oskarjevka Scarlett Johansson je pravzaprav daljna sorodnica Michaela Douglasa. Legendarni igralec, ki ima za seboj bogato filmsko kariero, je bil namreč posebni gost v oddaji "Finding Your Roots" na ameriški televiziji PBS. Voditelj Henry Louis Gates Jr. je igralcu, ki bo septembra praznoval 80. rojstni dan, pojasnil, kako so z analizo prišli do zaključka, da je v sorodu s kolegico. Michael Douglas ni mogel skriti navdušenja. "A se šališ?" je vzkliknil, preden je dodal: "To je fantastično. To je kul. To je tako kul."

Kakšen srečnež! V postelji ima četrt stoletja mlajšo
Preberi še
Kakšen srečnež! V postelji ima četrt stoletja mlajšo

Raziskava, ki so jo vodili Gates in ekipa profesionalnih genealogov, je razkrila, da imata Michael in 39-letna oskarjevka enake segmente DNK na štirih kromosomih. Gates je pojasnil, da njuna povezava izhaja po strani Scarlettine matere, ki ima korenine v judovski skupnosti vzhodne Evrope.

Michael Douglas je presenečeno ugotovil, da je v sorodu s Scarlett Johansson.
Michael Douglas je presenečeno ugotovil, da je v sorodu s Scarlett Johansson. FOTO: Profimedia

"To je neverjetno. No, res se veselim naslednjega srečanja s Scarlett," je priznal zvezdnik.

To je ženska z najlepšim obrazom na svetu
Preberi še
To je ženska z najlepšim obrazom na svetu

Michael Douglas je najstarejši otrok legendarnih igralcev Kirka Douglasa in Diane Hill. Njegovi stari starši po očetovi strani so bili ruski Judje, ki so se priselili v Ameriko. Pravo ime Michaelovega očeta je bilo Issur Danielovitch Demsky, vendar ga je spremenil v Kirk. Scarlett in Michael še nista imela priložnosti igrati skupaj v filmu, sta pa oba igrala v uspešnicah, posnetih po Marvelovih stripih. In medtem ko je Scarlett mojstrsko odigrala Natasho Romanoff, torej Črno vdovo, je Douglas v filmski uspešnici "Avengers: Endgame" iz leta 2019 utelesil Hanka Pyma. 

S to vlogo je postala seks simbol, a jo je to drago stalo
Preberi še
S to vlogo je postala seks simbol, a jo je to drago stalo

Na VOYO pa si lahko kadarkoli ogledate kultno uspešnico Prvinski nagon (Basic Instinct), ki je Michaela Douglasa izstrelila med zvezde. V njem se s soigralko Sharon Stone zaplete v nevarne erotične igre.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.gloria.hr

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382